‘Zet uw uitvaartwensen op papier. Een geruststelling voor uzelf en uw naasten.’

“Zet uw uitvaartwensen op papier. Een geruststelling voor uzelf en uw naasten.”
- Uitvaartconsulent van De Laatste Eer

Hoe mooi zou het zijn als het laatste afscheid passend is bij de manier waarop je hebt geleefd?

“Een onderwerp waar u misschien niet zo makkelijk over praat: uw eigen uitvaart. Maar als u overlijdt, dan is het voor uw nabestaanden wel heel fijn om te weten wat uw uitvaartwensen zijn. Het op papier zetten van uw afscheidswensen voorkomt veel lastige keuzes op een moment vol verdriet. Het Herinneringsboekje van De Laatste Eer helpt u daarbij. 

In het boekje stellen we u een aantal vragen over wat belangrijk voor u is in het leven. Natuurlijk hoeft u niet alle vragen te beantwoorden Maar hoe mooi is het als de dingen die belangrijk zijn voor u tijdens het leven ook een plek krijgen in het afscheid.

Bespreek uw uitvaartwensen met de mensen die belangrijk voor u zijn
Bespreek de wensen voor uw afscheid ook met de mensen die belangrijk voor u zijn. Het herinneringsboekje kan daarbij helpen.

Persoonlijk herinneringsboekje aanvragen kan op verschillende manier:

Inloopspreekuur

De uitvaartconsulenten nemen de komende tijd extra herinneringsboekjes mee naar het spreekuur. Iedere donderdagochtend bij De Laatste Eer vanaf 9.30 uur tot 12.00 uur Juniusstraat 4 in Delft. Iedere eerste en derde donderdagmiddag van de maand vanaf 15.00 uur tot 16.30 in de bibliotheek in Pijnacker.

Telefonisch
Wilt u het herinneringsboekje liever telefonisch bestellen? Dan kunt u bellen naar onze uitvaartconsulenten: (015) 251 11 88 De uitvaartconsulenten van De Laatste Eer kunnen desgewenst ook bij u langs komen om uw wensen te bespreken.

Website
Via de website kunt u ook het herinneringsboekje aanvragen. We sturen hem dan per post of per e-mail naar u toe.”  www.de-laatste-eer.nl/herinneringsboekje

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1