Van der Goes Studio Wonen

Alweer bijna 2 jaar geleden verhuisde Studio van der Goes Wonen van de Dorpsstraat in Nootdorp naar de splinternieuwe locatie aan de Kruisweg in Nootdorp, ruimer, beter bereikbaar en bovendien gratis voor de deur parkeren.

“Van der Goes is al jaren een begrip in Nootdorp en wordt inmiddels gerund door de 3e generatie nog een echt familiebedrijf dus. Wat begon als een tapijt, winkel is uitgegroeid tot een complete en sfeervolle woonwinkel met een zeer uitgebreide en fraaie collectie om je hele huis nog mooier en sfeervoller te maken. PVC vloeren, Laminaat, tapijt voor de vloer maar ook natuurlijk alles soorten raamdecoratie wij zijn dealer van alle A-merken maar daarnaast ook ons eigen NL Label collectie kwalitatief zeer goed en aantrekkelijk geprijsd. Heel belangrijk is natuurlijk het advies of het nu alleen voor nieuwe gordijnen is of een complete make-over, wij bieden jou een luisterend oor en helpen aan de perfecte aankleding van je interieur. Wij zijn aangesloten bij “de echte Binnenhuisadviseur” een landelijke organisatie van interieurspeciaalzaken waardoor wij altijd op de hoogte blijven van de laatste trends en scherper kunnen inkopen wat natuurlijk weer een voordeel voor de klant oplevert. Bij van der Goes kan je geheel vrijblijvend naar binnenstappen om de sfeer te proeven kijk gelijk rond op de nieuwe beddenafdeling op de eerste etage, wil je advies? Dat geven wij graag maar misschien dan verstandig even een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat er iemand is om je interieuradvies te geven.”

Meer informatie vind je ook op www.studiovandergoeswonen.nl. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar. Goed bereikbaar gratis parkeren voor de deur.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1