Van der Goes slaapstudio

De naam Van der Goes is natuurlijk al jaren een begrip in Nootdorp op gebied van interieuradvies.

“Na de verhuizing van de Dorpsstraat naar de Kruisweg in Nootdorp is de winkel uitgebreid met een zeer ruim en mooi assortiment “Slapen”. Op de gehele 1e etage (lift) vindt u hier bekende Nederlandse merken als Auping, Pullman, Mline, Steel&Stocking en daarnaast de gehele Vandyck collectie hoofdkussens, dekbedden en natuurlijk de toonaangevende bed&bad collectie dekbedovertrekken, handdoeken en badjassen.

Een goed bed is natuurlijk heel belangrijk, als je een goede nachtrust hebt sta je ’s morgens ook fit op. Een goede ondersteuning en ventilatie van het matras is zeer belangrijk. Om er achter te komen welke combinatie matras/bedbodem voor jou het beste is, nodigen we je graag uit om eens langs te komen, zodat we samen gaan kijken welke het meest geschikt is. Natuurlijk is het moeilijk om het juiste matras te vinden, wij laten je voelen wat de verschillen tussen de matrassen zijn en geven je advies wat het best bij jou past, samen komen we er dan wel uit. Mocht onverhoopt naderhand blijken dat je de verkeerde keuze hebt gemaakt kan je bij ons binnen 2/3 maanden nog overstappen naar een andere hardheid of type matras. Onze collectie bestaat uit boxsprings, houten/metaal ledikanten, lattenbodems, spiralen een compleet aanbod op slaapgebied. 

Daarnaast zijn onze slaapadviseurs zeer ervaren en kunnen geheel vrijblijvend een goed en persoonlijk advies geven. Stap gerust eens binnen bij Studio van der Goes Slapen en kijk ook eens rond op onze mooie woon- en interieurafdeling op de parterre. Bij voorkeur liefst een afspraak maken (kan heel eenvoudig via onze website of via de telefoon). Als je dan komt is er altijd iemand beschikbaar om je op dat moment van een goed advies te voorzien.”

Goed bereikbaar en gratis parkeren voor de deur. 

www.studiovandergoesslapen.nl
Kruisweg 7-9 2631PE Nootdorp
015-3108241
info@studiovandergoesslapen.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1