SolarBox helpt u verder aan zonnepanelen

DEN HOORN - SolarBox is anders dan andere bedrijven binnen de zonnepanelenbranche. Hun systemen realiseren namelijk 30% meer besparing uit eenzelfde dak dan andere bedrijven. Dit is mogelijk door de strikte selectie van producten en door jarenlange ervaring waarbij ze kwaliteit en innovatie als uitgangspunten te nemen. Elke week worden er informatieavonden gegeven. Na ca. 1,5 uur weet waar u op moet letten, hierdoor voorkomt u dat u avonden moet Googelen en daarna nog geen weloverwogen keuze kunt maken. Overweegt u dus om zonnepanelen aan te schaffen? Dan is SolarBox zeker het bedrijf dat u verder kan helpen. 

Wekelijks vrijblijvende informatieavonden:
Elke maandag en woensdag zijn er informatieavonden. Hier deelt SolarBox gratis alle kennis. Tevens kunt u dan de panelen in de showroom bekijken, zodat u weet hoe uw dak er mogelijk uit komt de zien. SolarBox vindt het erg belangrijk dat u weet waarop u moet letten en wijst u op de mogelijke valkuilen. Samen kunt u een volwaardige keuze maken voor een zorgeloos solarsysteem met het beste rendement.

Fast-track
Omdat de energieprijzen momenteel enorm snel stijgen, is de vraag naar panelen ook sterk toegenomen. Bij SolarBox is er naast de normale procedure nu ook de mogelijkheid voor een verkorte procedure. Aan het einde van de informatieavond kunt u aangeven of u hier gebruik van wil maken. Dit zorgt er voor dat de zonnepanelen al binnen vier weken op uw dak kunnen liggen en stroom leveren. Omdat SolarBox de marktbeweging vroeg zag, is extra voorraad en montagecapaciteit gereserveerd om dit waar te kunnen maken.

SolarBox is te vinden aan de Hooipolderweg 20 in Den Hoorn. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd mailen naar info@solarbox.nl of bellen naar 0174 - 725 700.

Heeft u interesse, meld u dan aan op www.solarbox.nl.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1