<p>Atelier Arwin </p>

Atelier Arwin

Atelier Arwin richt zich op online verkoop

DEN HOORN- Nog even opereert Atelier Arwin onder de huidige naam, maar het duurt niet lang meer of er prijkt een nieuwe op de reclameborden. Voor het zover is, gaat eigenaar Youssef Hamdi zich eerst naast het maken van maatkleding, kledingreparatie, woningstoffering en textielreiniging richten op de online verkoop van maatkleding van zijn eigen merk Roviggo.

“Ik ben bezig een webshop en website op te zetten”, aldus de ervaren kleermaker. “De bedoeling is hier kleding te gaan verkopen voor alle doelgroepen, dus heel breed gericht. Ik kan alles maken, dus waarom niet? In mijn winkel van 100m2 ga ik dan offline kleding verkopen voor ouderen. Ik blijf wel repareren, maar daarvoor alleen is die ruimte veel te groot”.
De ambitieuze Youssef kwam acht jaar geleden vanuit Iran naar Nederland. Hij runt hier sinds 2015 zijn atelier in Den Hoorn, dat toen vernoemd is naar zijn nu 10-jarige zoon Arwin. Youssef werkt er met zijn vrouw en nog een medewerker. Met z’n drieën richten ze zich op het maken, vermaken en herstellen van kleding, woningstoffering en gordijnen maken en karpet- en gordijnen reiniging en stomerij. Voor het maken van maatkleding als smokings en trouw- en bedrijfskleding draaien ze hun hand niet om.
‘En als klapper op de vuurpijl, hebben we als eerste openingsactie voor de Modderman uit de regio.’’ Fantastische trendy colberts van Italiaanse makelij met 40% korting !’’Op = OP !!!
Atelier Arwin heeft klanten uit Den Hoorn, Schipluiden, Delft, Den Haag, De Lier, Naaldwijk en Rijswijk. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9 tot 18 u. en zaterdag van 9 tot 17 u.

Meer berichten
 
CustomHtml_1