<p>Weet jij welke meidengroep dit is? Dan maak jij kans op kaarten!</p>

Weet jij welke meidengroep dit is? Dan maak jij kans op kaarten!

Win tickets voor Drievliet!

RIJSWIJK - Tijdens de herfstvakantie is het extra griezelig in Familiepark Drievliet. Voor families met kinderen wordt er Happy Halloween gevierd met vrolijke heksen en spoken.

Er is een gezellige Halloweenmarkt met spannende artikelen en waar kinderen leren hoe je van een pompoen een lantaren kan maken. Wie graag anderen wil laten schrikken, kan zich gratis als griezel laten schminken. Een bezoek brengen aan het Spookmuseum van Drievliet is ook een hele belevenis. Het wordt bewoond door skeletten, trollen en andere vreemde griezels. Voor de wat oudere bezoekers die echt willen griezelen, komen aan het eind van de dag de spoken daar tot leven. In het Parktheater van Drievliet worden dagelijks spannende shows in de sfeer van Halloween gepresenteerd. Aanvang 14.00 uur. In het filmtheater ‘CineMagic 5D’ draait de spannende animatiefilm ‘The Curse of Skull Rock’. Voel het gespetter van de zee en het schommelen van het piratenschip in weer en wind. Ga met kapitein Scabb op zoek naar de schat van Skull Rock. Zet de speciale bril op en beleef dit spectaculaire avontuur.

Win tickets!
Familiepark Drievliet is tijdens de herfstvakantie nog dagelijks geopend van 16 t/m 24 oktober, 27 oktober en het weekend van 30 en 31 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur. De ingang van het park ligt aan de Laan van ‘s Gravenmade te Den Haag. De toegangsprijs bedraagt 25,50 euro (online 23,50 euro) en kinderen tot 1 meter lengte hebben gratis toegang. Het kasteeltje en Delft op Zondag mogen drie keer twee kaarten weggeven voor het familiepark Drievliet. Vraag: Welke bekende meidengroep werd lang geleden in Drievliet geïnterviewd op onderstaande foto? Stuur je antwoord naar:
maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet !

Meer berichten
 
CustomHtml_1