<p>Jasper Wildenberg, eigenaar van Juwelier Warnaar (Foto: Koos Bommel&eacute;)</p>

Jasper Wildenberg, eigenaar van Juwelier Warnaar (Foto: Koos Bommelé)

Juwelier Warnaar nog steeds tot uw dienst

DELFT - Juwelier Warnaar is sinds de jaren zeventig een begrip in Delft. Al diverse generaties lang lopen klanten binnen in de winkel aan de Brabantse Turfmarkt 74.

Jasper Wildenberg, eigenaar van Juwelier Warnaar aan de Brabantse Turfmarkt, is in augustus 1979 als horlogemaker begonnen bij de toenmalige eigenaar Hans Warnaar. Later is hij doorgegroeid als verkoper en bedrijfsleider met maximale inzet voor het bedrijf. “Altijd beschikbaar zijn, dus vakantie of vrij nemen kwam bijna niet voor.” Per 1 januari 2001 heeft Jasper de winkel overgenomen van oprichter Hans Warnaar, samen met zijn vrouw Marjoke Wildenberg. Vanaf dat moment is de juwelier gestart met de bekende service en collectie van Hans. “Die collectie is uitgebreid naar een breed assortiment waar we vele klanten mee van dienst zijn.” 

Gedachten
Ruim twintig jaar later spelen er tegenstrijdige gedachten door het hoofd van Jasper en Marjoke. “Hoe lang kunnen we dit nog blijven doen? Leeftijd en gezondheid gaan zwaarder meetellen en wat meer tijd voor onszelf en niet te vergeten de kleinkinderen zou ook fijn zijn. En dat gezondheid niet altijd vanzelfsprekend is heeft de afgelopen coronaperiode ons wel duidelijk gemaakt. Maar ja, Delft zonder Juwelier Warnaar... Dat kan toch ook niemand zich voorstellen?! Opvolging hebben we niet dus wat nu? Dat soort vragen houden ons momenteel wel bezig. Maar voorlopig blijven we in ieder geval nog even om onze klanten van dienst te kunnen zijn met onze mooie collectie horloges, trouwringen en sieraden.”

Brabantse Turfmarkt 74
015-2125471
delft@juwelier-warnaar.nl
www.juwelierwarnaar.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1