<p>Voorgevel Reno BV</p>

Voorgevel Reno BV

Reno BV

DELFT- Al meer dan 90 jaar is Reno BV de vertrouwde elektrotechnische specialist van Delft en Omstreken.
Het bedrijf is gevestigd aan de Industriestraat 42. Ondernemer Edwin van Puffelen en zijn medewerkers zetten hun expertise in voor zowel bedrijven al particulieren. Je kan denken aan grotere projecten zoals het aanleggen van elektrische vloerverwarming of kleinere installaties, zoals een huistelefoon.
 

Als particulier kan Reno veel elektronische faciliteiten in huis installeren. Denk bijvoorbeeld aan stopcontacten, lichtschakerlaars en verlichting. Verder kan je ook bij Reno terecht voor alarmsystemen en voor werkzaamheden aan de meterkast. Wil je graag een intercom of een videosysteem in je huis laten instaleren? Ook daarmee kunnen de medewerkers van Reno jouw daarbij helpen.

Bedrijven
Bedrijven kunnen bij Reno terecht voor kleinere klussen, maar ook voor grotere installaties zoals  gecertificeerde cat5 en cat6 netwerken, inbraakbeveiliging en KNX systemen zijn ook een optie.

Wil je meer informatie of zou je graag contact willen opnemen met Reno? Kijk dan even op de website www.reno-etib.nl. Je kan ook bellen naar 015 2855 888 

Meer berichten
 
CustomHtml_1