MH Kliniek
MH Kliniek

MH Kliniek: resultaatgerichte huidtherapie

Algemeen

“Heeft u last van pigmentvlekjes, couperose, een grove huidstructuur of wilt u uw huid verjongen? De hoogwaardige, huidtherapeutische behandelingen van MH Kliniek zijn de oplossing voor uw huidprobleem. Uw behandeltraject wordt in samenspraak met één van onze huidtherapeutes opgesteld. Zo kunnen wij u voorzien van passend en persoonlijk advies.
Voorafgaand aan het behandeltraject vindt er een kosteloos en vrijblijvend consult bij één van onze specialistes plaats. Tijdens dit consult maken wij gebruik van de Observ, dé nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyses. Een goede en grondige huidanalyse is de eerste stap naar huidverbetering. Veel huidaandoeningen beginnen dieper in de huid en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken in beeld. Zo kunnen wij nog beter én eerder de kern van het huidprobleem aanpakken.
Bij de ervaren huidtherapeutes van MH Kliniek kunt u terecht voor diverse, resultaatgerichte gezichts- en laserbehandelingen. Voor een tal van huidindicaties, waaronder couperose, pigment of ongewenste haartjes zijn onze lasers doeltreffend en effectief. Daarnaast kunt u bij MH Kliniek terecht voor microneedling, peelings en diathermie. Onze specialistes werken met het gerenommeerde merk ZO Skin Health by dr. Zein Obagi. De producten van dit gerenommeerde merk verbeteren de huid van binnenuit en maken deze zo gezond. ZO Skin Health producten bevatten unieke afleversystemen en hoogwaardige ingrediënten om tot diep in de huid door te kunnen dringen.
Voor laserbehandelingen tegen couperose, pigment en ongewenste haargroei is het tevens mogelijk dat uw zorgverzekeraar dit vergoedt wanneer u aanvullend verzekerd bent. Het is dan niet nodig om een verwijsbrief bij uw huisarts op te vragen.
Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Plan dan nu een kosteloos en vrijblijvend consult in met één van onze huidtherapeutes.

MH Kliniek Rijswijk, mhkliniek.nl, 070 - 74 00 004. Bovendien gespecialiseerd in: Injectables, ooglidcorrecties en permanente make-up