ALS voetbal shirt
ALS voetbal shirt

Delftse studentenvoetbalvereniging v.v. Ariston’80 zet zich in voor ALS

Algemeen

DELFT - Zaterdag 2 oktober om 12:15 speelt het 2e elftal van v.v. Ariston’80 de eerste competitiewedstrijd in eigen huis met stichting ALS gedrukt op de borst. De nieuwe shirts worden officieel overhandigd door erelid Kees Zeeman. Zeeman was jarenlang trainer van het 2e elftal en is recentelijk gediagnosticeerd met ALS. Om Zeeman te steunen en om de bekendheid over ALS te vergroten, spelen de Delftse studenten de komende seizoenen met stichting ALS op de shirts.

Lenny Bakker, elftalleider, legt het belang van bekendheid voor de stichting uit: “De oorzaak van ALS is nog altijd niet bekend. Terwijl bij ons in het team al 3 teamleden ALS van dichtbij hebben meegemaakt. Om deze reden wilde we heel graag de bekendheid over deze ziekte vergroten. Hopelijk kan er in de toekomst medicatie of een behandeling tegen deze verschrikkelijke ziekte ontwikkeld worden.”

Uitnodiging
U bent van harte uitgenodigd om de wedstrijd bij te wonen. De wedstrijd zal plaatsvinden op het sportcentrum van de TU Delft (X TU Delft, Mekelweg 8, 2628 CD Delft). Het officiële programma begint om 12:15 en de wedstrijd zal om 12:30 aanvangen. Na afloop is er een buitenbar waarbij een gedeelte van de omzet van de buitenbar wordt gedoneerd aan stichting ALS om wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS mogelijk te maken. Ook worden er op andere manieren geld en aandacht gevraagd aan stichting ALS. Zowel Kees Zeeman als de directeur van stichting ALS zijn aanwezig.

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Dan kunt u mailen naar lenny.bakker.sbt5@gmail.com of bellen naar 06-44227176