Kantoormanagers Maaike (rechts) en Kelly van de Bruyn Financieel Adviseurs
Kantoormanagers Maaike (rechts) en Kelly van de Bruyn Financieel Adviseurs

Starters arrangement bij de Bruyn Financieel adviseurs

DELFT- Onafhankelijk, servicegericht en altijd bereikbaar. Dit is waar de Bruyn Financieel adviseurs B.V. voor staat. Een bedrijf met achttien medewerkers, dat gevestigd is in een mooi pand aan de rand van de binnenstad. Aan de kwaliteit van de dienstverlening wordt veel aandacht besteed. Dit is al 57 jaar dagelijkse routine. De Bruyn heeft een grote naamsbekendheid in Delft en omstreken, maar ondanks het grote bereik is er volgens teammanager Maaike de Bruyn een onterecht verkeerd beeld bij met name startende huizenkopers.

Door Rianne Dekker

“Wij merken dat veel starters uit Delft en omgeving voor advies de grotere ketens in de arm nemen. Naast het stukje onbekendheid denken ze vaak dat een kleiner kantoor als dat van ons duur is, maar niets is minder waar. Wij zijn juist scherp geprijsd in de markt als het gaat om bijvoorbeeld starterstarieven. Daarnaast werken wij samen met grote banken en kleinere geldverstrekkers in Nederland”. 

Begeleiding starters
In dit licht wil Maaike de aandacht vestigen op het speciale arrangement voor starters, dat de Bruyn hanteert. “Wij richten ons op berekening van de maximum hypotheek, maandlast en advies bij kopen. Het oriënterend gesprek is altijd gratis. We kijken met de starter mee op Funda en gaan voor hem aan het rekenen. Bijvoorbeeld hoeveel hij nodig heeft om de woning op te knappen en hoeveel hij kan overbieden. Op deze overspannen huizenmarkt is de starter genoodzaakt te overbieden en wij geven dat stukje extra begeleiding in wat kan en mag. Vaak weten startende huizenkopers niet wat er allemaal bij komt kijken. In het proces werken we met onafhankelijke taxateurs en onderzoeken en denken mee”. Als extern voordeel noemt de Bruyn nog dat starters sinds begin dit jaar geen overdrachtsbelasting meer hoeven te betalen. De kosten koper zijn daardoor lager en blijft er meer geld over voor bijvoorbeeld aankoop of verbouwen.

Verzekeringen
Graag zou Maaike meer starters willen begeleiden bij het financieren van een woning. Doordat het kantoor focust op social media signaleert ze een stijgende lijn, maar deze mag nog een boost krijgen. Naast het specialisme hypotheken kan de Bruyn Financieel Adviseurs ook direct adviseren in verzekeringen en pensioenen. De teammanager is zelf gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen. “Wanneer iemand bij mij een hypotheek afsluit, kan ik meteen adviseren over verzekeren. Bij ons kan alles worden verzekerd. Van een brommer van een 16-jarige tot grote bedrijfsrisico’s. Omdat we schadeclaims zelf beoordelen en afwikkelen, houden we de lijnen naar de klant kort en nemen we hem veel uit handen. We begeleiden van A tot Z en zelfs als een schade niet onder de verzekering valt, denken we mee hoe het anders kan”.

Toegankelijk
Bereikbaarheid staat hoog in het vaandel bij dit familiebedrijf, dat gerund wordt door twee broers en hun twee dochters Maaike en Kelly. Ook hierin is het korte lijntje belangrijk. “Als de klant eenmaal aan een adviseur is gekoppeld, wordt er een persoonlijk mobiel nummer vrijgegeven en is deze ook via Whatsapp te bereiken. Verder is er voor het weekend en de avonduren een nood telefoonnummer bereikbaar. En tijdens kantooruren kun je natuurlijk altijd binnenlopen”.  

Meer berichten
 
CustomHtml_1