<p>Paul de Bree krijgt gemeentelijke onderscheiding uit handen van de burgemeester (Foto: Koos Bommel&eacute;)</p>

Paul de Bree krijgt gemeentelijke onderscheiding uit handen van de burgemeester (Foto: Koos Bommelé)

Paul de Bree krijgt gemeentelijke onderscheiding

DELFT - Paul de Bree heeft maandagavond 20 september uit handen van Burgemeester Marja van Bijsterveldt de gemeentepenning van de stad Delft ontvangen. Hij ontving deze bijzondere huldeblijk vanwege zijn decennialange, zeer betrokken inzet als vrijwillig bestuurder op tal van terreinen in de stad.

Burgemeester Van Bijsterveldt prees Paul de Bree voor zijn grote inzet voor De Laatste Eer, Sportvereniging DHL, De Papaver en Theater De Veste. Tegelijkertijd sprak zij ook haar waardering uit voor de wijze waarop hij zijn verantwoordelijkheid als vrijwillig bestuurder in die vele jaren vormgegeven heeft. Van Bijsterveldt: “Altijd benaderbaar en een luisterend oor, direct bereid om waar nodig te helpen, immer een open mind en oplossingsgericht. Met oog voor vele mooie maatschappelijk initiatieven in Delft en de inzet om daar steun aan te geven vanuit een soms geheel niet voor de hand liggende positie. Daarmee was en bent u zeer verbindend aanwezig in onze stad en dit maakt u bijzonder!”

Uitreiking
De uitreiking vond plaats bij het afscheid van Paul de Bree als bestuurder van De Laatste Eer. Op dit moment is hij nog voorzitter van Sportvereniging DHL en Duurzaamheidscentrum de Papaver.

Meer berichten
 
CustomHtml_1