<p>Oude Delft Makelaardij brengt de sfeer van Delft over op de expats</p>

Oude Delft Makelaardij brengt de sfeer van Delft over op de expats

Expats laten huizenmarkt bewegen

DELFT- Augustus en september zijn altijd al geliefde maanden om te bewegen op de huizenmarkt. De vraag was een stuk groter dan vorig jaar. Dit komt voornamelijk door de terugkeer van de internationale studenten en expats in Delft na een relatief rustige zomer door COVID in 2020. De wisseling van internationale studenten, de carrousel van expats en de gebruikelijke woningzoekenden, die na de koudere winterperiode weer op zoek gaan. Zij bewegen, zoeken en vragen tegelijk op de toch al relatief krappe huizenmarkt.

De mooie stad Delft, met haar universiteit , toeristische centrum, laagbouw, historische kern, culturele bezienswaardigheden en groene buitengebieden is dan uiteraard een grote trekpleister. Oude Delft Makelaardij is een expat makelaardij, met de focus op de verhuur en verkoop van huizen in en rondom Delft. Deze focus draagt bij aan onze kennis over Delft zelf en haar unieke factoren. Gevestigd in het centrum van de stad, brengt Oude Delft Makelaardij de sfeer van Delft over op de expats en geeft hen een warm gevoel van ergens opnieuw thuiskomen. Dit is wat Delft ook uitdraagt: de uitstraling van een stad, maar met een dorps welkom. 

Meer kamers
Ook nu steeds meer mensen weer op kantoor mogen en willen werken en weer minder vanuit huis, is de vraag naar een extra slaapkamer nog steeds aanwezig. Men heeft graag een extra kamer om te gebruiken als werkkamer. Maar ook een buitenruimte in of in de buurt van het huis is nog steeds zeer gewenst. Hierbij valt te denken aan een tuin, terras, parkje of recreatief plein. Daarnaast is het voor expats weer mogelijk om met het gezin naar Nederland te komen, waardoor de vraag naar gezinswoningen blijft groeien.

Van alle markten thuis
Deze ontwikkelingen zorgen voor een uitdaging, want Delft met weinig hoogbouw en unieke historische huizen biedt niet altijd eenvoudig die ruimte. Toch kunnen we constateren dat Oude Delft Makelaardij binnen een redelijke termijn een woonruimte vindt waar men zich thuis kan gaan voelen. Bovendien bieden Delft en omgeving een grote diversiteit aan woningen, met daarbij vaak ook de specifieke gewenste sfeer als historisch, modern, luxe of eenvoudig. Delft is van alle markten thuis, ook de huizenmarkt!

Over Oude Delft Makelaardij
Oude Delft Makelaardij is de tussenliggende schakel voor huiseigenaren en zoekende huurders/kopers. Met de kennis van onroerend goed, de regio, de huizenmarkt én de doelgroepen wordt er altijd een zo goed mogelijke match tussen deze partijen nagestreefd. Met als resultaat enerzijds woongenot en anderzijds een stabiele verhuur of verkoop naar tevredenheid. En met de persoonlijke benadering en openheid wordt de stressvolle tijd van het zoeken naar woonruimte of juist het vinden van een huurder/koper teruggebracht naar een periode van prettige samenwerking. Leegstand wordt zoveel mogelijk voorkomen, met de intentie kopers, verhuurders en huurders tevreden te stellen.

Contact
Oude Delft Makelaardij
Oude Delft 219
2611 HD Delft
015-2131110
www.oudedelft.com
Open: maandag t/m vrijdag 9-17 u.

Meer berichten
 
CustomHtml_1