<p>Aanhangwagen van Total Langstraat</p>

Aanhangwagen van Total Langstraat

Total Langstraat aanhangwagen verhuur

SCHIPLUIDEN - Total Langstraat is het bedrijf waar je naar toe moet als je opzoek bent naar de schikte aanhangwagen. Zij beschikken over wel meer dan 60 soorten aanhangwagens. Vanwege het grote aanbod, hebben zij het erg druk en krijgen zij klanten vanuit verschillende plekken uit Zuid-Holland. 

Je kan voor allerlei soorten aanhangwagens bij Total Langstraat terecht, omdat zij zo’n gevarieerd assortiment hebben, hebben zij ook een breder publiek. De klanten komen helemaal uit Oud-Beijerland, Gouda, Rotterdam, Den Haag en uit nog veel meer steden. Van origine zijn zij eigenlijk een benzine station shop, maar sinds een aantal jaren hebben zij zich volledig gericht op het verhuren van aanhangwagens. Je kan er nog wel tanken, maar niet meer in de benzine station shop afrekenen. 

Het bedrijf is gevestigd aan de Dorpstraat 53 in Schipluiden. Het bedrijf bestaat al ruim tien jaar. Je kan hier al een aanhangwagen huren vanaf 11,50 euro. Weet je niet precies wat voor aanhangwagen voor jou geschikt is, dan is dat helemaal geen probleem. De medewerkers van Total Langstraat helpen jou dan daarbij. Zoek je een bagagedrager omdat je auto te klein is voor al je spullen? Zelfs dan kan je bij hen terecht. Motortrailers, fietsentrailers, open aanhangwagen, gesloten aanhangwagen, zij hebben het allemaal.

Neem een kijkje op www.totallangstraat.nl om het gehele assortiment te bekijken. Zij zijn te bereiken op elke maandag tot en met vrijdag van 06.00 uur tot 18.00 uur, zaterdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en zondag van 09.00 uur tot 18.00 uur. Ook zijn zij telefonisch bereikbaar op het nummer 015-3809932.

Meer berichten
 
CustomHtml_1