<p>Expositie in het Kadmium&nbsp;</p>

Expositie in het Kadmium 

Delftse Atelierroute door de binnenstad

DELFT - Op zaterdag 2 oktober en op zondag 3 oktober zullen er 13 ateliers in de binnenstad van Delft hun deuren openen. Zij nemen deel aan de Atelierroute. De Atelierroute zal plaats vinden door de binnenstad en in de oude sigaren fabriek. 

Op twee en drie oktober zullen 26 kunstenaars hun werk tentoonstellen in verschillende ateliers door de binnenstad. Je kunt gratis deelnemen aan de alterlierroute en lekker rondstruinen langs de verschillende ateliers. De kunstenaars zullen er ook aanwezig zijn om eventueel vragen van mensen te beantwoorden. De Delftse Atelierroute is bedoeld om de mensen kennis te laten maken met de Delftse kunstenaars. Je kan een gesprek met ze aan gaan als je bijvoorbeeld benieuwd bent wat het verhaal achter bepaalde kunstwerk is of waarom een kunstenaar ervoor heeft gekozen om gebruik te maken van een bepaald materiaal. Het startpunt van de Atelierroute zal in De Herfstsalon zijn.

De Herfstsalon
Op zondag 19 september is De Herfstsalon in Kadmium te bezichtigen. Hier kun je een kijkje nemen van de kleurrijke verzamelingen van Delftse kunstenaars. Er zullen verschillende soorten werk tussen hangen, denk bijvoorbeeld aan realistische schilderijen, abstracte schilderijen, ruimtelijke beelden en nog veel meer.

In de Herfstsalon kun je een plattegrond kopen die erg handig kan zijn als je wilt weten waar de deelnemende ateliers plaats vinden. Een losse plattegrond kost 2 euro, maar je kan ook een boekje kopen waar er foto’s in staan van de deelnemende kunstenaars en ook nog eens de plattegrond. Het boekje kost 5 euro. Het deelnemen aan de Atelierroute is gratis. Ook zullen er negen kunstenaars hun werk tentoonstellen in de oude sigarenfabriek, omdat zij geen plekje hebben in de binnenstad. 

Meer berichten
 
CustomHtml_1