<p>Rianne Collignon in haar praktijk Flow of Miracles </p>

Rianne Collignon in haar praktijk Flow of Miracles

Ontwikkelen bij Flow of Miracles

DELFT - “De prikkel om weer te gaan ontwikkelen is altijd aanwezig in september,” lacht Helderziende Heler Rianne Collignon van Flow of Miracles. “Iedereen wil weer leren en nieuwe stappen zetten. Bij mij zit je goed als je wil werken aan jouw persoonlijke groei of vragen hebt over je leven en toekomst.

“Al jaren help ik mensen om in hun eigen flow te komen, de positieve stroom van energie, die wonderen verricht. Er zijn veel redenen waarom mensen dit kwijt zijn geraakt of zelfs nooit hebben gehad: Trauma, ongezonde beslissingen of gedrag, verstoorde denkpatronen, eigenlijk teveel om op te noemen. 

Met mijn eigen ontwikkelde techniek True Unity breng ik eenheid en innerlijke vrede. Tijdens een sessie merk je waar je blokkades liggen en kies je heel bewust om deze te laten helen. We vinden ze samen in je verleden, in je lijf, hart of hoofd, maar ook bijvoorbeeld in vorige levens, archetypes of bij je innerlijk kind. Na afloop van de sessie voel je je kracht weer goed stromen en deze positieve flow blijft ruim 6 weken doorwerken. 

Na een sessie heb je echt een nieuw niveau bereikt, wat kan betekenen dat fysieke, mentale en emotionele klachten oplossen, maar ook dat gewenste doelen eindelijk bereikt worden of dat familiebanden herstellen. Ik heb al vele mensen geholpen met uiteenlopende wensen en klachten. 

Ik werk altijd met een gratis telefonische intake, zodat we samen kunnen kijken wat ik voor je kan doen. Wil je liever ervaren wat mijn techniek voor je kan betekenen? Je kunt hem thuis proberen via mijn YouTube video’s of kom gerust naar de healing avond of een gratis kennismakingsavond. 

Naast helende sessies gebruik ik mijn gaves ook om advies te geven via Readings. Ik kijk naar heden, verleden of toekomst en vertel je wat ik doorkrijg. In oktober heb ik als vanouds mijn Halloween Readings om die bijzondere energie om te zetten in advies. 

Interesse? Neem contact op via 06-10521351 (werkdagen tussen 19.00-20.00) of via info@flowofmiracles.nl voor een gratis intake of geef je op voor de gratis kennismakingsavond op 14 oktober. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief om het laatste nieuws en leuke acties te ontvangen, volg mij op Instagram of like de Facebook Fan Pagina.”

Meer berichten
 
CustomHtml_1