<p>In de afgelopen maanden hebben meer therapeuten zich bij het netwerk aangesloeten. (Foto: PR)&nbsp;</p>

In de afgelopen maanden hebben meer therapeuten zich bij het netwerk aangesloeten. (Foto: PR) 

(Foto: )

Centrum NLD3 bouwt haar netwerk verder uit

DELFT – Nadat in april van dit jaar de deuren van het fysieke centrum sloten, is CentrumNLD3 niet verdwenen: het heeft een andere vorm aangenomen. In plaats van één locatie is CentrumNLD3 nu een netwerk van samenwerkende trainers en therapeuten die ieder op hun eigen manier en eigen locatie hun vak uitoefenen, en elkaar versterken.

“Ons doel is samenwerking bij persoonlijke en relationele ontwikkeling en groei vanuit verschillende disciplines, aldus Michel de Zwart, die zelf ervaringsgerichte therapie en (adem)coaching geeft. “Onze visie is om reguliere, cognitieve psychotherapie en complementaire, meer lichaams- en ervaringsgerichte vormen van therapie, trainingen en retraites samen te brengen.” De laatste maanden zijn we druk bezig geweest met het op- en uitbouwen van ons netwerk”, gaat Michel verder. Inmiddels hebben, naast hemzelf, een zestal therapeuten zich bij CentrumNLD3 aangesloten: Inge Verhoeven – systemisch werk gericht op persoonlijke- en professionele ontwikkeling binnen b.v. familiesystemen. Eda Heeringa – integratie van lichaamsgerichte- en psychosociale therapie gericht op bewustwording. Anja van Leeuwen – cranio sacraal therapie gericht op herstel van de balans uitgaande van fysieke en emotionele problemen. Nicky Bosman – psychologische ondersteuning. Joline Snel – manuele therapie gericht op flexibiliteit en kracht. Marian Damshuiser – ontspannings- en therapeutische massage.

Kennismaken
Om kennis te maken met CentrumNLD3 is er op vrijdag 24 september een Open Dag Cranio therapie in de praktijk van Anja van Leeuwen om kennis te maken met cranio therapie. Deze therapie is geschikt voor velerlei klachten zoals stress en burn-out. De deur van de praktijk staat open voor korte cranio behandelingen (30 minuten). Tot en met 30 september kunt u ook kennismaken met Ervaringsgerichte Therapie en (Adem)coaching bij Michel de Zwart. “Hierbij richten we ons op uw volledige ervaring zoals gedachten, emoties en lichamelijke sensaties en spanningen waardoor we beter onszelf kunnen zijn.” Wil je kennismaken, meld je aan via de site.

Trainingen
Nu de coronamaatregelen eer mogelijk maken wordt er weer begonnen met cursussen en opleidingen. Op 7 oktober start de maandelijkse training ‘verbonden ademen’. “Bewust verbonden ademen is een eenvoudige techniek die de inademing met de uitademing verbindt. Zo verruim je je ademhaling en komen onderdrukte emoties naar de oppervlakte om verwerkt te worden”. Meer weten? Kijk op www.centrumnld3.nl voor meer informatie over therapeuten, therapieën, trainingen, tijden en locaties.

Meer berichten
 
CustomHtml_1