Winkelcentrum De Hoven Passage (Foto: Koos Bommelé)
Winkelcentrum De Hoven Passage (Foto: Koos Bommelé)

Winkelcentrum De Hoven Passage

Algemeen

DELFT - Met ruim zestig verschillende winkels en de eerste drie uur gratis parkeerbeleid, is het overdekte winkelcentrum De Hoven Passage razendpopulair. 

In De Hoven Passage vind je allerlei soorten winkels en zaken. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij Dirk van den Broek of Jumbo. Ook de leukste modewinkels vind je in het winkelcentrum. Wat dacht je bijvoorbeeld van The Stone, The Family Stand, Scapino, Hunkemöller of een van de onbekendere boetiekjes? Tussen al het gewinkel door is er ook de gelegenheid voor een lekker hapje. Het Hoekje, Amy’s Koffie & Broodjes, Indo To Go of Kippie. Er is keuze genoeg! Ook voor uiterlijke verzorging ben je bij De Hoven Passage aan het juiste adres. Team Kappers, Just Beauty, MOOI Parfumerie en DA Drogisterij Michelle laten jou weer prachtig voor de dag komen. Voor de boekenwurmen is The Readshop Kempers een bezoekje waard en ook met de spullen van Nerds Like Us hoef je je geen moment te vervelen. Dat is nog niet alles, want ook voor telefoondiensten, kledingreparaties en financiën zit je in het winkelcentrum helemaal goed. Al met al, met haar tientallen diverse winkels en diensten en dat alles onder één dak, hoef je je geen moment te vervelen in De Hoven Passage!

Gratis parkeren
Lastige bereikbaarheid en torenhoge kosten? Daarvan is bij De Hoven Passage geen sprake! De eerste drie uur parkeer je geheel gratis in de grote overdekte parkeergarage of op het parkeerdek. Liever met het openbaar vervoer? Ook dat gaat gemakkelijk. Tramlijn 1 stopt namelijk voor de deur.

Houd Delft op Zondag goed in de gaten. Regelmatig verschijnen hierin artikelen over de winkeliers van De Hoven Passage. Wil jij nu alvast zien wat het winkelcentrum jou te bieden heeft? Op www.de-hovenpassage.nl vind je een uitgebreide lijst met winkels.