De nieuwe Kia Sportage wordt in het eerste kwartaal van het volgend jaar verwacht
De nieuwe Kia Sportage wordt in het eerste kwartaal van het volgend jaar verwacht

Hoge kortingen bij Zeeuw en Zeeuw Kia Delft

DELFT- Bij Zeeuw en Zeeuw Kia Delft aan de Schieweg 53 is het momenteel gunstig een voorraadmodel aan te schaffen. Kortingen oplopend tot 4000,- zijn geen uitzondering en gelden bijvoorbeeld voor de sportieve XCeed met de wat hogere instap, en de volledig elektrische e-Niro. Deze laatste lease je bovendien al vanaf 379,- per maand.

De XCeed is een stoer model CUV, dat door de iets hogere uitvoering makkelijk in- en uitstappen mogelijk maakt. De e-Niro heeft een actieradius van 455 kilometer. Vestigingsmanager Elgin geeft verder aan, dat in het eerste kwartaal van 2022 de nieuwe Kia Sportage wordt verwacht. Deze vijfde generatie SUV is geïnspireerd op de allernieuwste technieken en heeft een ultramodern interieur. 

Verder wordt reikhalzend uitgekeken naar de volledig elektrische EV6, die de eerste week van oktober aanstaande wordt verwacht. Dit model is al spraakmakend voordat het in de showroom is te bewonderen. Met de hoge range tot 528 kilometer hoef je niet vaak te laden, en als het zover is duurt dit ook niet lang. Met 800V is dit ultrasnel. Deze bijzondere Kia is leverbaar vanaf 44.595,-

Laden in achttien minuten
De vraag naar elektrische auto’s neemt toe, zo zegt Elgin. “Steeds meer particulieren hebben interesse. Elektrisch rijden wordt steeds “normaler” en de range van deze auto’s wordt steeds groter”. Omdat elektrisch rijden meer in zwang raakt, is een nieuwe eigenschap in de Kia de aansluiting voor een snellaadpunt. De auto wordt dan in achttien minuten opgeladen, in plaats van in de standaard zeven uur.

Vanaf 2017 opereert deze erkende Kia-dealer voor Delft en omstreken onder de vlag van Zeeuw en Zeeuw. Je kunt er terecht voor een nieuwe Kia of een occasion. In de showroom in Delft zijn deze vrijblijvend te bezichtigen. Ook voor onderhoud of reparatie en voor zowel zakelijke als privé-lease is een bezoek aan Zeeuw en Zeeuw Kia Delft interessant.

Schieweg 53
015-2560879
verkoop.kia-delft@zeeuwenzeeuw.nl
Openingstijden verkoop: maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 18 uuur. (vrijdag tot 20.30 uur.); zaterdag van 9.30 uur tot 17 uur.
Receptie/werkplaats open van maandag tot en met vrjidag van 7.45 uur tot 17.30 uur.

Rianne Dekker
Meer berichten
 
CustomHtml_1