<p>Nancy en Femke van Amy&#39;s Koffie & Broodjes</p>

Nancy en Femke van Amy's Koffie & Broodjes

Lekker lunchen bij Amy’s Koffie & Broodjes

DELFT - Trek in een lekkere bak koffie of een heerlijke lunch? Loop dan eens langs Amy’s Koffie & Broodjes in de Hoven Passage!

Al zeven jaar runnen Mark en Femke de broodjeszaak. “In alle jaren dat we werkzaam waren voor diverse werkgevers was het altijd onze droom om onze eigen zaak te hebben. Na goed beraad kwamen wij tot de kans om hier onze droom werkelijkheid te laten worden.” De coronaperiode is een lastige tijd geweest, maar gelukkig kunnen ze nu weer vol aan de bak. 

Verse producten
Amy’s kent veel vaste klanten en dat is niet gek. “Wij staan voor goede en eerlijke producten voor een mooie prijs. Al onze producten worden door ons zelf gesneden en gemaakt, zodat we altijd dezelfde versheid en kwaliteit kunnen waarborgen. We hebben tosti’s, broodjes, panini’s, diverse schotels, kroketten, omeletten, uitsmijters, burgers, wafels en sapjes. Maar waar veel van onze klanten speciaal voor komen is koffie. En gezelligheid!”

Actie
Tot en met 18 september kun je bij Amy’s Koffie & Broodjes sparen voor gratis lekkernijen en genieten van happy hours. Bij Amy’s Koffie & Broodjes is de happy hour iedere woensdag tussen 12.00 uur en 13.00 uur. Dit betekent betaalbaar lunchen voor slechts 3,50 euro. Wat je hiervoor krijgt? Een luxe broodje en een drankje. Als kers op de taart krijg je bij het inleveren van een volle spaarkaart niet alleen een kop koffie, maar ook een heerlijke punt appeltaart GRATIS!

Amy’s Koffie & Broodjes, gevestigd aan de Martinus Nijhofflaan 34 in de Hoven Passage, is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur uur tot 17.00 uur.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1