Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Van Daal Makelaardij

Algemeen

DELFT - Op een zeer leuk plekje in de binnenstad van Delft gelegen vindt u dit karakteristieke en goed onderhouden drielaags bovenhuis met een sfeervolle woon- en eetkamer met openhaard, veel stijldetails, ruime voorzieningen en drie royale slaapkamers.

De ligging van de woning met bouwjaar 1940 aan de Molenstraat 14 is ideaal. Deze locatie is in het mooie en rustige deel van de historische binnenstad, dichtbij het Doelenplein, de Doelentuin en met alle winkels en gezellige horeca op korte loopafstand. In tien minuten lopen ben je bij het centraal station, de tram- en bushalte. De locatie is vanaf de snelweg gemakkelijk en snel met de auto aan te rijden, in de omgeving is er parkeergelegenheid voor vergunninghouders. Eventueel kunt u een eigen parkeerplaats bijkopen, in de garage aan de Paardenmarkt.

Eerste etage
De entree van de woning is op straatniveau, met een sfeervol trappenhuis naar de eerste etage. Eenmaal boven aangekomen staat u op de overloop waar ook een toilet aanwezig is. Aan de voorkant van de woning bevindt zich een nette keuken voorzien van inbouwapparatuur met onder meer een combi-magnetronoven, vaatwasser, gaskookplaat, koelkast en vriezer. Afgezonderd van de keuken, maar ook aan de voorzijde van het huis, bevindt zich de gezellige woonkamer met openhaard en glas in lood ramen. De sfeervolle ruime eetkamer met openslaande deuren en een balkon bevinden zich aan de achterzijde van de woning.

Tweede etage
Via de overloop heeft u toegang tot de trap richting de tweede etage. Via de overloop op de tweede verdieping heeft u toegang tot een tweede toilet en een nette badkamer voorzien van een inloopdouche, ligbad en wastafel. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de eerste slaapkamer en aan de achterzijde een tweede bijzonder ruime slaapkamer. Via de openslaande deuren heeft u vanuit deze kamer bereikt u het tweede balkon.

Derde etage
Via de trap op de overloop bereikt u de derde etage. Hier vindt u een sfeervolle en ruime slaapkamer voorzien van een dakkapel aan de voorzijde. Daarnaast is op deze etage een afgesloten opbergruimte ingericht met opstelplaats voor de wasmachine en is er een aparte bergruimte aan de achterzijde.

Kenmerken
De woning heeft een woonoppervlakte van circa 132 vierkante meter en is gelegen op eigen grond. Het huis heeft een gebouwgebonden buitenruimte van 6 vierkante meter. Het huis is deels voorzien van dubbele beglazing en heeft verwarming en warm water middels een cv-ketel. De cv-ketel is gas gestookt.

Oplevering
Oplevering van de woning vindt plaats in overleg.  

Molenstraat 14, Delft
Vraagprijs: 425.000 k.k.

Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
(015) 212 73 00
www.vandaalmakelaardij.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding