<p>Foto: Koos Bommel&eacute;</p>

Foto: Koos Bommelé

Leuke zomeractie bij Wine and More by Arjan!

DELFT - Graag wil ik me aan u voorstellen, mijn naam is Arjan Bezemer en ik ben een enthousiaste en gedreven slijter. Na 30 jaar in het slijtersvak is mijn kennis breed ontwikkeld. In mijn vrije tijd doe ik graag veel proeverijen om mijn kennis bij te houden. Mijn voorliefde gaat uit naar o.a. Spaanse wijnen, Champagne en Whisky. Maar het assortiment wijn en gedistilleerd in mijn winkel is natuurlijk veel groter. Ik vind het adviseren van de juiste wijn-spijscombinaties een grote uitdaging. Het is bijzonder leuk iets te kunnen bijdragen aan bijvoorbeeld een geslaagde borrel of mooi diner.

Een wijnadvies moet passend zijn, in ieder prijssegment is een wijn te vinden die bij uw wensen of gerecht past. Ik streef er altijd naar drie passende alternatieven te adviseren. Aan u de keuze welke prijsklasse het beste bij uw menu, wensen of budget past. Binnen Delft bezorgen wij na sluitingstijd alles zelf. U hoeft dus niet overdag thuis te zijn om uw bestelling in ontvangst te nemen.
Wij leveren ook aan diverse restaurants in Delft, de kans is dus groot dat, als u iets lekkers gedronken heeft, u het bij Wine and More kunt vinden. Vraag er gerust naar. Maak een foto van het etiket op de fles en indien mogelijk bestellen wij het graag voor u. Is dit niet mogelijk dan bieden we een vergelijkbare fles/ kwaliteit.
Er loopt nu een leuke zomeractie met Santocci Limoncello. De heerlijke Italiaanse zomer drank is nu van 24,99 voor slechts 19,99 euro inclusief een paar originele sokken. En als een kurk op een fles Champagne is er ook een loterij. Bij een besteding van minimaal 30 euro maak je kans op een originele Weber BBQ. Actievoorwaarden zijn van toepassing.

Loopt u gerust eens binnen in mijn winkel aan de Choorstraat 38 voor een goed advies, ook als u op zoek bent naar iets bijzonders. Bellen 015-3642277 of mailen info@wineandmorebyarjan.nl mag natuurlijk ook.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1