<p>Helpt u ook een gezin in lastige tijden?&nbsp;</p>

Helpt u ook een gezin in lastige tijden? 

(Foto: )

Humanitas zoekt vrijwilligers

DELFT - De vrijwilligers van Humanitas Home-Start doen ertoe. Ze helpen ouders en kinderen door moeilijke periodes heen en geven ze het vertrouwen om als gezin door te gaan. Helpt u ook een gezin in lastige tijden?

Een huishouden regelen is niet altijd makkelijk. Het ene gezin heeft financiële problemen en de ander heeft moeite met de kinderen. Dan is steun ontvangen ontzettend fijn. Dat kan met een luisterend oor tot aan uitjes met de kinderen. Humanitas Home-Start zorgt dat kleine problemen niet groter worden. Humanitas Home-Start werkt met getrainde vrijwilligers en biedt zowel hen als de gezinnen ondersteuning.

Luisteraar
Heeft u ervaring en/of affiniteit met opvoeden? En bent u een goede luisteraar met een hart voor anderen? Dan wachten er gezinnen op u.

Betekenen
Wilt u iets betekenen voor families in de regio en heeft u een paar uur over per week? Bel coördinator Ina Gebuijs op 06 124 610 90 of mail naar i.gebuijs@humanitas.nl. Meer informatie vindt u op de website van www.home-start.nl of humanitas.nl/delft.

Meer berichten
 
CustomHtml_1