<p>Verwen uzelf met een wafel op de Markt!&nbsp;</p>

Verwen uzelf met een wafel op de Markt! 

(Foto: )

Verwen uzelf met een wafel of een zoen op de markt

DELFT - Bij Wafels & Zoenen op de Markt in Delft kunt u terecht voor versgebakken Luikse en Brusselse wafels  met verschillende toppings zoals aardbeien (in het seizoen), chocolade, appel met kaneel of slagroom.

We zijn elke dag, behalve op maandag, open van 10:00 tot 17:30. Naast de wafels vindt u bij ons lekkere ambachtelijke chocoladezoenen in verschillende smaken zoals melkchocolade, witte chocolade met cuberdon (Gentse neus) of melkchocolade met speculoos. U kunt ook een keuze maken uit een aantal lekkere ijscoupes. 

Cadeau geven
Sinds kort vindt u bij ons ook ambachtelijke chocoladetruffels. Ook leuk om cadeau te geven! Neem er een lekkere kop koffie, thee of een koel drankje bij en u heeft een lekkere start, tussenstop of eindpunt van uw fietstocht of wandeling door het prachtige Delft.

Op ons terras geniet u van een prachtig uitzicht op het Stadhuis of de Markt met de prachtige Nieuwe Kerk. Bij minder weer ontvangen wij u binnen met aan de achterzijde uitzicht op de altijd levendige Oude Langendijk. Graag tot ziens bij Wafels & Zoenen!

Meer berichten
 
CustomHtml_1