Foto:

Lekker en snel Thais eten in Delft en Nootdorp

DELFT / NOOTDORP - Heeft u zin om lekker en snel Thais te eten, gewoon bij u thuis? Sinds 2015 zijn ThaiDelft2Go en ThaiNootdorp2Go een begrip voor Thais eten in de regio.

Op de kaart staan een hoop verschillende Thaise maaltijden. Of je nu veganistisch eet of juist graag vlees bestelt, wel of niet van pittig eten houdt, in je eentje eet of met een heel gezelschap: je kunt altijd terecht bij ThaiDelft2Go en ThaiNootdorp2Go. Kok Arunsri runt de keuken en is gespecialiseerd in de lekkerste authentieke gerechten. Charoon runt de winkel in Delft, Kriang de winkel in Nootdorp. Beiden zijn verantwoordelijk voor de planning van de bezorgingen in de regio. De specialiteit is de snelheid waarmee het eten bij de klanten thuis op tafel staat.

 Wanneer u bestelt via www.thaidelft2go.nl of www.thainootdorp2go.nl kan u er zeker van zijn dat u binnen 45 min eten op tafel heeft staan. Liever afhalen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om zelf uw bestelling bij de filialen af te halen. Wilt u snel geholpen worden? Bestel eenvoudig en snel op de website. Uw eten staat dan klaar op het door u gekozen tijdstip.
www.thaidelft2go.nl
www.thainootdorp2go.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1