<p>Demi Green wil bijdragen aan een duurzamer wereld.&nbsp;</p>

Demi Green wil bijdragen aan een duurzamer wereld. 

(Foto: )

Korting op vertoon van dit artikel bij Demi Green

DELFT - Het idee van Demi Green is ontstaan uit een gevoel mee te willen dragen aan de bewustwording van de mens beter om te gaan met de omgeving.

Door onze eetgewoontes veranderen naar een gezondere en meer verantwoorde wijze. Kunnen we er voor zorgen dat we in een evenwichtigere samenleving terechtkomen. Waarbij mens, dier en milieu in een meer harmonieuze verhouding tot elkaar komen te staan. Wij doen dit door heerlijke vers bereide salades en poke bowls te serveren variërend van vegan, vegetarisch tot salades met biodynamisch vlees van Hoeve Biesland in Delfgauw. Onze vegan poké bowls zijn bereid met nagemaakte vis van het bedrijf Vegan Zeastar uit Nederland. Wij willen hierbij voldoen aan de behoefte van een ieder die bewuster om wil gaan met voeding. Wij leveren ook een bijdrage aan het milieu door bio verpakkingen te gebruiken van Natureko.

Bekijk ons menu op onze website demigreen.nl of kom gezellig bij ons op het terras langs op de Brabantse Turfmarkt 59 te Delft. 

Bij het vertoon van dit artikel krijgt u 20 procent korting op het terras of bij afhaal. Met de actiecode DEMIZONDAG1 krijgt u 15 procent korting bij het bestellen op demigreen.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1