AAB
AAB (Foto: )

AAB open banen avond op 30 augustus 2021

REGIO - In de tuinbouw- en duurzame warmte sector zijn er vele ontwikkelingen en innovaties. AAB is een van de bedrijven die hieraan een bijdrage levert als advies-, ingenieurs- en makelaarskantoor.

De missie om voor topondernemers te werken vraagt ook om werknemers die gedreven zijn hun grenzen te verleggen en het best haalbare uit elke situatie te halen. Dat geeft gelijk aan wat voor team AAB is. 

Toonaangevend
Enitha van der Wel vertelt “ons kantoor is toonaangevend en we hebben specialisten voor zeer veel disciplines; dit maakt dat we uiteenlopende werkzaamheden verrichten en vele opdrachten in portefeuille hebben. Het is daarom ook goed om naar verdieping, verbreding en uitbreiding te blijven kijken”. Op de vacaturepagina zijn een aantal functies opengesteld maar Enitha geeft aan “we kunnen vrijwel altijd mensen inzetten met een juiste achtergrond aan kennis en/of ervaring, dat is ook de reden dat we een open sollicitatie met plezier tegemoet zien”.

Duurzaam
De verduurzaming is een feit en AAB heeft hier veel aandacht voor. Niet alleen vanwege de klantopdrachten en prachtige projecten maar ook met de aanstaande verhuizing naar een nieuwe locatie.
“De bouw is enkele maanden geleden gestart en in mei 2022 zullen wij ons huisvesten in het multitenant gebouw Paulina; energieneutraal! Onze (bovenste) verdieping kent zeer ruime werkplekken en is al op de groei van het personeelsbestand berekend”. Ze voegt eraan toe: “de platte organisatie met oog en oor voor elkaar blijft behouden. De aandacht voor medewerkers wordt nog persoonlijker, want we willen wel dat iedereen fluitend naar kantoor blijft komen”.

Open banen avond: 
save the date!
Om potentiële kandidaten, maar ook afgestudeerden kennis te laten maken met het bedrijf en wat meer inhoudelijk de verschillende functies en (duurzame) projecten te kunnen toelichten, wordt een eigen “open banen avond” georganiseerd. Op 30 augustus 2021 tussen 19.00-21.00 kunnen alle geïnteresseerden bij ons terecht. We organiseren dit op verschillende locaties. Na aanmelding ontvangen de deelnemers hierover informatie.

Aanmelden
Voor aanmelding kijkt u op de website www.aabnl.nl. Daar vindt u het online aanmeldformulier. Liever anoniem aanmelden? Neem dan contact op met Enitha van der Wel: 0174637637 of vacature@aabnl.nl. Bij haar kunt u ook terecht voor vragen en meer informatie. 

Meer berichten
 
CustomHtml_1