<p>Kom je eigen unieke boeket plukken in de kas!&nbsp;</p>

Kom je eigen unieke boeket plukken in de kas! 

(Foto: Linda Straathof)

Plukmiddagen in de Bloom Makery kas

PIJNACKER - Op zoek naar een uniek uitje in de zomervakantie? In de maand juli organiseert Bloom Makery plukdagen voor iedereen die nieuwsgierig is wat er in een kas gebeurt en hoe vrolijk het daarbinnen eruitziet.

Bovendien kun je zelf een boeket samenstellen met al jouw favoriete gerbera’s! Kinderen zijn zeker welkom, een leuk en uniek vakantie uitje! De plukdagen vinden plaats in de kas van LG Flowers aan de Meloenstraat 9, te Pijnacker. Heb je ooit al eens zo een vrolijke kas met een bloemenzee aan kleurtjes gezien? Kom dan op ontdekkingstocht door het kweker-proces en de geschiedenis van onze kwekerij, waarna je je eigen unieke boeket kunt samenstellen in de pluktuin. Tot slot ben je vrij om onvergetelijke foto’s te maken in onze unieke ‘Instagrammable’ fotohoek!  

Tickets
De plukdagen zullen plaatsvinden op de woensdag en vrijdag in de maand juli van 14:00 t/m 16:00. Via www.bloommakery.nl/plukdag kunnen tickets gekocht worden, welke inclusief wat lekkers en een drankje zijn. De prijs van een ticket bedraagt zo’n 5 euro waar kinderen onder de 14 gratis toegang krijgen. Rekening houdend met de coronamaatregelen, de kas is groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden.

Meer berichten
 
CustomHtml_1