Foto:

Delvenaar in Beeld: Esther Rijkeboer (45)

Wat doet u vandaag in het Centrum?
“We gaan binnenkort op vakantie en ik ben nog heel even wat laatste zomerse aankopen aan het doen.”

Wat was uw nieuws van de afgelopen week? 
“Dat we toch op vakantie gaan, gister hebben we geboekt! Uiteindelijk is het een cruise geworden, vanuit Venetië varen we naar Corfu en weer terug. Heerlijk een weekje genieten van de zon, een goed vooruitzicht dus.”

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
“Waar ik gisteravond nog heb gezeten, het Doelenplein. Ik vind dat echt een heerlijk plekje om te zitten. Het plein is een soort Frans vakantieplekje. Daarnaast vind ik de Oostpoort echt prachtig. Ik woon daar vlakbij en iedere keer als ik daar doorheen fiets of loop voel ik mij een gelukkige Delvenaar.”

Wie zou u graag een keer ontmoeten?
“Het kan helaas niet meer, maar ik had Steve Jobs wel eens willen spreken. Volgens mij had hij een hele bijzondere geest. Ik zou hem niet zo nodig dingen willen vragen maar eerder observeren. Zijn manier van denken vind ik heel interessant.”

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
“Ik ga met mijn vriend opstap, daar hebben we weer even tijd voor dus daar gaan we allebei echt even lekker van genieten.”

Wat zou u veranderen in/aan Delft? 
“Ik zou meer plekjes creëren om lekker te kunnen zitten. Je bent bijna gedwongen om altijd het terras op te gaan, terwijl het ook heerlijk is om ergens op een kleedje te zitten.”

Meer berichten
 
CustomHtml_1