HW Installaties is een totaal installateur met veel oog voor duurzaamheid

SCHIPLUIDEN - Wij zijn ervaren in de aanleg van duurzame energiesystemen en adviseren u graag over de best passende oplossing voor uw woning of bedrijfsruimte. Bij de installatie van zonnepanelen, een zonneboiler of een warmtepomp zorgen we voor het complete plaatje, inclusief onderhoud en service. We maken hierbij gebruik van duurzame materialen. Daarnaast geven wij advies op het gebied van energiezuinig wonen.

HW Installaties gaat uit van het principe ‘Techniek dient de mens’ of zelfs ‘Techniek omarmt de mens’. De moderne techniek biedt veel mogelijkheden om ons comfort en onze veiligheid in en om het huis te vergroten. Wij adviseren op het gebied van domotica en smart home en volgen de ontwikkelingen op de voet.

Ouderen worden geacht langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Als erkend Langer Zelfstandig Thuis Wonen installateur kunnen wij situatiegericht advies geven en een woning check uitvoeren. HW Installaties biedt allerlei oplossingen waardoor dit ook veilig en comfortabel kan. Zo kunnen wij het binnenklimaat in uw huis verbeteren, maar ook cameratoezicht en automatische verlichting voor u installeren.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1