De Klaas Vaak Droomtijdloop in 2016
De Klaas Vaak Droomtijdloop in 2016 (Foto: )

Schrijf je in voor de Klaas Vaak Droomtijdloop!

DELFT - De Klaas Vaak Droomtijdloop, in 2016 werd ‘ie voor de laatste keer georganiseerd, maar dit jaar hoopt AV De Koplopers in het kader van haar 35-jarig bestaan deze unieke loop weer te organiseren. In de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 oktober zijn lopers meer dan welkom om in de nachtelijke uren de halve marathon van hun leven te lopen! Er zal natuurlijk rekening worden gehouden met de landelijke voorschriften van Rijksoverheid.

De Klaas Vaak Droomtijdloop is een lustrumactiviteit die De Koploper eens in de vijf jaar uitvoeren. De start zal om 02.00 uur (zomertijd) plaatsvinden bij het clubgebouw van AV De Koplopers aan de Rijksstraatweg. En iedere loper zal deze nacht een PR lopen van een uur omdat de zomertijd om 03.00 uur wordt teruggezet naar de wintertijd. 

Training
De afstand betreft dus een halve marathon en dat betekent niet zomaar even een paar kilometer lopen. Daarom kan ook nog worden ingeschreven voor een aparte training, zodat je niet ongetraind aan de start staat.

Inschrijving
Kosten van inschrijving voor deelname aan deze unieke sfeervolle loop bedragen 20 euro en als je je op tijd inschrijft krijg je voor dit bedrag ook een exclusief shirt. Er is, gelet op de veiligheid, gekozen voor een limiet van 1.200 lopers. De inschrijving start komende maandag 19 juli om 20.00 uur.

Meer informatie over de Klaas Vaak Droomtijdloop is te vinden op: www.droomtijdloop.nl. Volg ook de Facebookpagina Droomtijdloop voor nieuwtjes.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1