Bieslanddagen
Bieslanddagen

Bieslanddagen dit jaar in een nieuwe jas

Algemeen

PIJNACKER-NOOTDORP - Als corona het toestaat kun jij dit jaar weer twee dagen komen genieten van al die leuke activiteiten in de natuur.

De organisatie had goede hoop dat 2021 het jaar kon worden voor de Bieslanddagen 2.0 en is al vroeg begonnen met het uitwerken van nieuwe ideeën. De ideeën zijn ontstaan in samenwerking met de vaste mensen die er ieder jaar weer voor hebben gezorgd dat je als bezoeker volop kon genieten van verschillende activiteiten in de polder. 

Delftse Hout
“Dit jaar maken we vooral gebruik van de ruimte die er is. Waar je voorheen alleen activiteiten in de Bieslandse polder en Klein Delfgauw kon beleven, wordt nu de Delftse Hout erbij betrokken. Dit was natuurlijk vanzelfsprekend doordat het coronavirus daarom vraagt, maar eigenlijk was het één van de eerste ideeën die vorig jaar al op tafel kwamen om de Bieslanddagen te vernieuwen.”

Activiteiten
Je kunt dit jaar negen locaties bezoeken en iedere locatie heeft een eigen thema zoals Waterpret, Ontspannen en Onthaasten, Natuur, Dierenpret en Duurzaamheid en Natuurlijk in het wild. Je kunt er ook dit jaar weer leuke natuur activiteiten beleven en iedereen is welkom, van jong tot oud. Je kunt er kanoën en suppen, polsstokspringen, creatief bezig zijn, een natuurvoorstelling bijwonen en natuurlijk is er ook weer een Buytenmarkt met streekgebonden producten. Nieuw dit jaar is ook de wandelroute die je kunt lopen. “We delen de verhalen van onze achtertuin en ondertussen loop je langs alle leuke activiteiten van de Bieslanddagen.”

Agenda
Bekijk www.bieslanddagen.nl en volg de Bieslanddagen op Facebook en Instagram om het gehele programma de aankomende tijd te volgen. “Wij kijken er weer naar uit om twee fantastische dagen te beleven. Zet 4 en 5 september alvast in je agenda.”