<p>FOREST (Foto: Judith Hofland)</p>

FOREST (Foto: Judith Hofland)

(Foto: )

Zomerprogrammering van Theater de Veste

DELFT - Deze zomer presenteert Theater de Veste verschillende locatievoorstellingen. Onlangs nog het uitermate succesvolle RADMAN op de Markt en op 21 en 22 augustus FOREST bij Art Centre Delft.

FOREST is een verrassende, creatieve en exclusieve ervaring in de zomerprogrammering van Theater de Veste waar de klassieke verhoudingen tussen mens en natuur worden opgeschud. Je wordt meegenomen in een fantasiewereld waar jij en je medespelers een nieuwe wereld gaan bouwen. Je speelt dit ‘spel’ op de prachtige groene buitenlocatie van Art Centre Delft waar je voorafgaand lekker en gezond kunt eten. FOREST is het nieuwste spel van theatermaker Emke Idema. Deze ‘voorstelling’ is op Theaterfestival Oerol geboren en Emke ontving in 2019 de Joop Mulder Plak op Oerol (stimuleringsprijs voor kunstenaars die verrassend werk ontwikkelen in het Terschellinger Landschap). FOREST is een gezelschaps- en hoorspel in één. Het spel neemt je mee naar een andere wereld, waarin klassieke verhoudingen tussen mens en natuur worden opgeschud. Met kaarten, spelregels en geluidsfragmenten op zak, ga je op weg. Je komt in een situatie waarin de natuur de overhand heeft, groter dan de mens is. En hoe reageer jij daarop, wat ga je doen? En lukt het jou en je negen medespelers een nieuwe wereldorde te bouwen? Het spel is geschikt voor iedereen vanaf 17 jaar en duurt ongeveer twee uur. Houd je van: filosoferen, denkexperimenten, creatieve oplossingen bedenken, en samenwerken? En wil je met anderen in een fantasiewereld stappen die je samen kunt vormgeven, dan is FOREST echt iets voor jou.

Tickets
Tickets voor de speelbeurten op 21 & 22 augustus zijn te koop via de website van Theater de Veste: www.theaterdeveste.nl. Het evenement vindt plaats bij: Art Centre Delft, Rotterdamseweg 205, 2629 HD Delft

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1