<p>De voorgevel van Reno BV</p>

De voorgevel van Reno BV

(Foto:)

Alles voor uw Electra bij Reno

DELFT- Al meer dan 90 jaar is RENO (Radio Elektriciteit Neon Onderneming) BV de vertrouwde elektrotechnische specialist van Delft en omstreken. Onderhand is er een breed aantal diensten en materialen waarvoor je bij RENO kunt aankloppen.

Ondernemer Edwin van Puffelen en zijn medewerkers zetten hun expertise in voor zowel bedrijven als particulieren. Je kunt hierbij denken aan grotere projecten zoals het aanleggen van elektrische vloerverwarming, of kleinere installaties zoals een huistelefoon. 

Particulieren
Als particulier kun je bij Reno veel elektrotechnische faciliteiten in je huis laten installeren. Het gaat onder andere om stopcontacten, lichtschakelaars en verlichting. Verder zijn er ook opties voor alarmsystemen en werkzaamheden aan de meterkast. Indien je graag intercom of videofoonsystemen wilt laten bouwen in je huis, kan Reno je ook goed van dienst zijn.

Bedrijven
Bedrijven kunnen door Reno kleinere klussen laten doen, maar grotere installaties zoals gecertificeerde cat5 en cat6 netwerken, inbraakbeveiliging en KNX systemen zijn ook een optie. Op de website vind je meer informatie over de mogelijkheden. Kijk op reno-etib.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1