<p>Erik van Bilsen levert vakwerk!</p>

Erik van Bilsen levert vakwerk!

(Foto: Jesper Neeleman)

Verantwoord werk, duurzame oplossing

DELFGAUW – Erik van Bilsen Gevel en Tegelwerk vierde dit voorjaar het tienjarig bestaan. Maar ook voor die tijd oefende Erik zijn vak al met veel enthousiasme uit, zodat u als u hem belt voor een klus, een beroep doet op maar liefst twintig jaar ervaring. Met recht vakwerk!

Erik voert allerlei werkzaamheden aan uw gevel uit, variërend van het reinigen van uw gevel tot het uithakken of uitslijpen van oude voegen en het opnieuw metselen en/of voegen van (delen) van uw gevel. Indien nodig vervangt hij uw schoorsteen en repareert scheuren. Ook voor het impregneren van uw gevel bent u bij hem aan het goede adres. Daarnaast draait hij zijn hand niet om voor specialistisch en bijzonder werk zoals het aanbrengen latei-herstelbars of renovatie-spouwankers, of het behandelen van vochtproblemen.

Tegelen
Ook met het binnenwerk weet Erik wel raad. Niet alleen betegelt hij vakkundig de wanden of vloeren van uw binnenruimten, hij legt desgewenst ook volledige badkamers en toiletten aan. Erik werkt met oog voor mens en milieu en gebruikt milieuvriendelijk materieel en verantwoorde materialen om een duurzame oplossing te creëren.

Meer weten? Kijk op www.erikvanbilsen.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1