Foto:

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Van Daal Makelaardij

DELFT- Dit in alle opzichten gunstig gelegen appartement was in 2006 het eerste koophuis van Bram en Elma Verhoeks. De nabije aanwezigheid van groen en vertier, in combinatie met de ruime opzet van deze woning, gaven voor hen de doorslag zich hier te settelen met twee van hun vier kinderen.

Zijn kinderschaar gaf Bram destijds reden om te verhuizen van de Wippolder naar de Hendrick de Keyserweg. “Er gingen twee kinderen de deur uit en ons huis was daardoor eigenlijk te groot geworden. In die tijd was een koophuis interessant, dus hebben we die stap hierheen gezet.”
Nu geven wederom zijn kinderen aanleiding om te verhuizen. De resterende twee zijn ook op zichzelf gegaan, waardoor het echtpaar Verhoeks samen wat kleiner wil gaan wonen. “We verhuizen naar de Avonturijn in Tanthof. Dit is nieuwbouw en begane grond. Volgend jaar juni moet dit klaar zijn”, aldus Bram.

De omgeving: voor elk wat wils
Het stel haalde veel woongenot uit hun huidige adres. “Je zit één hoog en hebt aan de straatkant een mooi en vrij uitzicht op een vijver met een groenstrook daaromheen. Als je de rust zoekt kun je lekker in het groen recreëren in de Delftse Hout, dat op vijf minuten loopafstand is gelegen. En heb je behoefte aan reuring zit je binnen tien minuten in het centrum van Delft. Op de fiets is het tien minuten naar het station. Er zijn sportvelden en scholen in de buurt en een kinderdagverblijf aan de overkant. Je kunt bij wijze van spreken je kind in de gaten houden vanaf je balkon.
Het balkon aan de straatkant is overigens gelegen op het zuidwesten en je kunt daar dus van de ochtend tot de avond in de zon zitten. Aan de voorkant hebben we als het ware een “privé-galerij”, doordat er niemand langs gaat. Deze strekt zich uit over de hele breedte van het huis. En ook daar heb je weer fraai zicht op groen.”

Het interieur
Ook binnen is het met een woonoppervlak van 107 m2 goed toeven in drie ruime slaapkamers en dito living en semi open hoek keuken met inbouw apparatuur. Over de hele linie is het huis licht, afgewisseld met warme accenten van hout en hout-tinten.
De moderne badkamer is voorzien van vloerverwarming en een aparte douchecabine en het moderne toilet is zwart/wit getegeld. Er is sprake van dubbele beglazing en een dubbel portaal om de woning verder te betreden. “Zodra de deur dicht gaat hoor je dan ook niets van verkeer”, aldus Bram. Een nieuwe cv-ketel zet de puntjes op de i. In de onderbouw heeft men een eigen berging.

Pluspunten
Als pluspunten noemt de bewoner verder nog een gezonde VVE en goede parkeermogelijkheden. “Er is altijd plek”, zo zegt hij. De uitvalswegen A13 en A4 in de buurt dragen verder bij aan de goede bereikbaarheid in het algemeen. Als goede zaak betreffende de snelweg A13 geeft Bram nog aan, dat Rijkswaterstaat bezig is met nieuwe geluidsschermen, wat de rust nog meer ten goede komt.      

Ruim 4-kamer appartement met uitzicht op water en groen

Hendrick de Keyserweg 55, Delft
Vraagprijs is 369.000 k.k.
Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
015-2127300
www.vandaalmakelaardij.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1