Een schitterend magazine over een prachtige golfbaan. (Foto: FR)
Een schitterend magazine over een prachtige golfbaan. (Foto: FR) Foto:

Golfbaan Delfland voelt zich thuis bij Rodi

Algemeen

SCHIPLUIDEN - Op woensdag 7 juli nam Mart Jan Groenendijk, directeur van Golfbaan Delfland in Schipluiden, uit handen van Leo Rontberg het eerste exemplaar in ontvangst van het Golfbaan Delfland Magazine.

Een magazine boordevol interessante verhalen voor golfers èn niet-golfers. Weet u bijvoorbeeld wat ‘par’ betekent, of hoe je je gedraagt op een golfbaan? Weet u dat golf niet alleen een sport voor ouderen is, maar dat er een grote groep jeugd op Delfland speelt? En bent u benieuwd wat het werk van de onderhoudsploeg betekent voor het spelplezier op de baan, maar ook voor de natuurwaarde van de omgeving?
Maak kennis met de mensen die Golfbaan Delfland kleur geven: spelers, trainers en medewerkers. Het Golfbaan Delfland Magazine is gratis af te halen op diverse afhaalpunten, waaronder Golfbaan Delfland zelf en het kantoor van Rodi Media ZH aan de Energieweg 3 in Delft.  Het magazine is ook in te zien op de website www.delftopzondag.nl en verspreid onder diverse bedrijven en organisaties in Delft. Goede kans dat u er eentje tegenkomt in de wachtkamer of bij de sportclub!

Ook uw eigen magazine?
Het Golfbaan Delfland Magazine is een uitgave van Rodi Media ZH. U kent Rodi Media van de krant Delft op Zondag en van specials van bijvoorbeeld het Varend Corso of de Donkere Dagen van Delft, en natuurlijk het toeristenmagazine Naar Delft. Maar wist u dat Rodi Media ook dit soort prachtige grote magazines kan maken? Wilt u iets bijzonders onder de aandacht brengen, hebt u iets te vieren, bijvoorbeeld een jubileum, of wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen, dan is een magazine misschien heel geschikt. Neem gerust contact op met Rodi om de mogelijkheden te bespreken.