Delvenaar in beeld: George Slok (72)

Wat doet u hier vandaag in de Hugo de Grootstraat?
“Ik woon hier, we staan letterlijk voor mijn woning. Ik woon hier in mijn ouderlijk huis en ik was even met mijn buurvrouw aan het kletsen, de beste kapper van Delft en de leukste buurvrouw!”

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
“Ik vind het heel leuk om bij verschillende plekjes te zitten. Ik heb een paar favoriete tentjes waar ik graag kom. Wel gaat mijn voorkeur uit naar plekken waar een beetje wisselend publiek komt, dat vind ik het gezelligst.”

Wie zou u graag een keer ontmoeten?
“Mijn moeder zou ik graag nog een keer ontmoeten. Zij is drieënnegentig geworden en was echt mijn beste vriendin. Daarom zou ik haar graag nog een keer willen zien en ouwehoeren over van alles.”
Wat was uw nieuws van de afgelopen week?
“Sport! Ik ben echt een sportfanaat. Dat het Nederlands elftal er nu uit ligt verbaast mij ook helemaal niks. Het neemt ook niet weg, dat ik nu dan niet kan genieten van het EK. Ik volg de wedstrijden nog steeds, net als het wielrennen en de Formule 1.”

Wat zijn uw plannen voor komend weekend?
“Sport kijken! Ja, tot zo ver staat alleen dat op de planning.”

Wat zou u veranderen in Delft?
“Toevallig las ik gister iets over het aanpassen van de Oude Langendijk. Wat een onzin. Prima dat ze het autovrij willen maken, maar ik vind het onzin dat ze dan alles weer moeten omgooien. Behoud gewoon de stoep voor de voetgangers en de weg voor fietsers en eventueel voor bestemmingsverkeer zoals laden en lossen.”

Meer berichten
 
CustomHtml_1