Vanaf 7 juli is het Sale bij Astrid Colijn. (Foto: EvE)
Vanaf 7 juli is het Sale bij Astrid Colijn. (Foto: EvE) (Foto: )

Mooie mode voor mensen met een maatje meer

DELFT – Waar slaag je als vrouw met een ‘maatje meer’, als je op zoek bent naar mooie, eigentijdse, comfortabele èn betaalbare mode? By Astrid!

Het vergt moed om een kledingwinkel te openen midden in coronatijd. Maar moed heeft Astrid Colijn genoeg. Of noem het liever enthousiasme: “Want ik vind het gewoon leuk.” Op 6 november vorig jaar opende By Astrid Mode aan de Van Foreestweg 6 haar deuren, “En ik heb nog geen reden tot klagen gehad.”

Grote maten
Je vindt in de winkel van Astrid vooral vrijetijdskleding die comfortabel zit en er leuk uitziet. By Astrid is er voor de modieuze vrouw met een maatje meer, die er leuk en eigentijds bij wil lopen zonder de hoofdprijs te hoeven betalen. Magna is haar belangrijkste merk. “Ik ben gespecialiseerd in grote maten”, legt Astrid uit. “Het begint bij maat 40 en loopt door tot maat 58.” Die maten zijn bij reguliere modewinkels nogal eens een ondergeschoven kindje, wat één van de redenen was dat Astrid het dan maar zelf ging verkopen. “Maar ik vind het in de eerste plaats leuk”, benadrukt de onderneemster, die ooit met groentekisten sjouwde voordat zij in de mode verder ging. “Daarom wil ik ook dat het in mijn winkel gezellig is.”
Dus biedt Astrid haar klanten graag een kopje koffie aan, en is ze altijd in voor een praatje: “Ik neem tijd voor de mensen. Ik luister naar hun verhaal, hun wensen en ik geef goed en vooral eerlijk advies. Je zult mij dus nooit horen zegen dat iets pràchtig staat, als ik dat niet meen. Natuurlijk verkoop ik je graag iets. Maar ik vind het belangrijker dat mensen blij en tevreden zijn met hun nieuwe kleren. Ik zie u tenslotte ook graag weer terug.”

Presentje
Ook zonder koffie merk je wel iets van de gastvrijheid en het enthousiasme van Astrid: “Iedereen die iets koopt krijgt altijd een leuk presentje mee”vertelt ze. “Ik ben voortdurend bezig met bedenken wat ik aan klanten mee kan geven, of welke acties ik kan doen.”
Zo heeft Astrid nu een lootjesactie: “Iedereen die iets koopt krijgt een lootje. Het andere lootje stop ik in een grote vaas en op 31 juli trek ik daaruit drie winnaars. Die krijgen een cadeaubon van 50, 25 of 10 euro.”

Sale!
En zelfs al win je niet dan profiteer je toch, want vanaf 7 juli begint Astrid ook met de sale. “Veel producten gaan nu met 20% korting weg. Als het weer het toelaat ga ik ook weer met een kraampje buiten staan.” Maar binnen of buiten, welkom bent u By Astrid altijd!
www.facebook.com/astrid.colijn.96

Meer berichten
 
CustomHtml_1