<p>Verlichte gevel Westerkwartier &ndash; 015 Duurzaam (Foto: Arthur Hilgersom)</p>

Verlichte gevel Westerkwartier – 015 Duurzaam (Foto: Arthur Hilgersom)

(Foto: )

Gluren bij je buren!

DELFT - “Wij mogen weer buiten samen komen en hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij van 015 Duurzaam!”

We zijn een lokale vrijwilligersorganisatie die zorgt voor kennisuitwisseling tussen inwoners onderling met betrekking tot energiebesparing en verduurzaming. We hebben een paar huizen helemaal doorgerekend en met bewoners uit verschillende buurten gesproken die goed bezig zijn met het verduurzamen van hun huis. Kom naar de buurtbijeenkomst en laat je inspireren.

Woensdag 30 juni, koffie en thee vanaf 19:00 uur, pleintje Westerstraat / Van Bleyswijckstraat:
Woon je in het Westerkwartier? Marnix uit het Westerkwartier heeft de stap gemaakt en de gasleiding afgesloten. Zijn huis is nu zelfs energiepositief, het wekt meer energie op dan hij nodig heeft. Wil je weten wat zijn ervaringen zijn en wat hij de volgende keer misschien anders zou willen doen?

Woensdag 7 juli, koffie en thee vanaf 19:00 uur, groenstrook Maerten Trompstraat ter hoogte van het wormenhotel:
Of woon je in de Zeeheldenbuurt? In de Zeeheldenbuurt gaat Han zijn inspirerende verhaal vertellen. Hij heeft een huis in de Maerten Trompstraat gekocht en wil dit helemaal opknappen. Het huis uit de jaren ‘20 is nog helemaal origineel, met enkel glas en kleine gaskacheltjes om de kamers te verwarmen - straks is het goed geïsoleerd en een warmtepomp zorgt voor lekkere koelte in de zomer en houdt het huis in de winter op temperatuur.

De maatwerkrapporten van woningen uit verschillende bouwperioden zijn binnenkort verkrijgbaar via onze website. Meld je aan en dan sturen we je die toe. Je kan natuurlijk ook aan huis hulp krijgen van ervaringsdeskundigen. De energiecoaches van 015Duurzaam staan voor je klaar! Meld je aan via www.015duurzaam.nl voor de buurtbijeenkomsten op 30 juni of 7 juli, zodat wij met jouw komst rekening kunnen houden!”

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1