<p>Kom nu kennismaken met de OBSERV 520X </p>

Kom nu kennismaken met de OBSERV 520X

Nu bij MH Kliniek: Een huidscan met de OBSERV 520x

RIJSWIJK - “Zien is geloven!”, zegt eigenaresse Renske van den Sigtenhorst over de nieuwe hypermoderne huidscan.

Kom nu kennismaken met de OBSERV 520X, de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyses. Huidanalyses met de OBSERV zijn uitgegroeid tot een begrip onder huidexperts, toonaangevende merken en opleidingsinstituten over de hele wereld.
Een goede en grondige huidanalyse is de eerste stap naar huidverbetering. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken in beeld.
De OBSERV 520X brengt met 8 lichtmodi en 5 gezichtsposities alle huidkenmerken razendsnel in beeld. Deze 5 posities zorgen voor een overzichtelijk en volledig huidbeeld dat zelfs de kleinste details en huidverbeteringen met een ongeëvenaarde helderheid zichtbaar maakt. Een huidanalyse met deze scan maakt het binnen de MH Kliniek mogelijk om diverse huidindicaties, waaronder roodheid (rosacea en couperose), overmatige talgproductie en pigmentverstoringen sneller te ontdekken en te behandelen.
De nieuwste, geavanceerde technieken maken het mogelijk de huidscan volledig op maat te maken en aan te vullen met een passend behandelplan en productadvies. Na het consult ontvangt u via e-mail een volledig huidrapport waarin alle bevindingen en de gemaakte foto’s zijn terug te vinden.

Een consult met de OBSERV bij MH Kliniek is dan ook altijd kosteloos en vrijblijvend en mogelijk bij de vestigingen in Rijswijk en Papendrecht. Een afspraak kunt u telefonisch maken via 070 - 74 00 004 (locatie Rijswijk) of 078 - 642 51 41 (locatie Papendrecht).

Meer berichten
 
CustomHtml_1