<p>Ari&euml;n Groenewegen</p>

Ariën Groenewegen

Veilig op vakantie met Steegro Banden

DEN HOORN- Steegro Banden is de bandenspecialist van Den Hoorn en omgeving. Nu de zomer is aangebroken, is het weer tijd voor zomerbanden en een spanningscheck om veilig de weg op te gaan.

Familiebedrijf Steegro is gespecialiseerd in een breed palet aan zaken die horen bij het onderstel van de auto. Sinds 1974 houden ze zich al bezig met de montage, reparatie en het onderhoud van banden. Bij deze diensten krijgt elk klant advies op maat die past bij het persoonlijk gebruik van de banden. De kwaliteit van de banden is hierbij een pré. Er wordt enkel gewerkt met banden die langdurig meegaan en dus van goede kwaliteit zijn.

Vakantie
Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij Steegro terecht voor advies over de komende zomer. Een bandenwissel is hierbij snel gedaan en daarbij kun je je winterbanden op laten slaan bij Steegro. Daarnaast weet je met een spanningscheck meteen of het goed zit, benadrukt Wil Groenewegen. “Het is echt belangrijk dat de banden voor vertrek zijn gecontroleerd op de spanning. Vanwege de zomerse temperaturen worden de banden flink warm en dan zet de lucht in de band uit waardoor je een hogere bandenspanning kan krijgen.” Voor de mensen die wat minder rijden, hebben ze ook vier seizoenenbanden ter beschikking, je kunt hier meteen advies over krijgen bij jouw persoonlijke rij-situatie.

Informatie
Meer informatie over de diensten van Steegro Banden vind je op de website (https://www.steegrobanden.com) en ze zijn telefonisch te bereiken op 015-256 92 44

Meer berichten