<p>In het stadsdeel Nieuw Delft verrijst een unieke multifunctionele toren met een robuust uiterlijk onder de naam De Hooghe Delft </p>

In het stadsdeel Nieuw Delft verrijst een unieke multifunctionele toren met een robuust uiterlijk onder de naam De Hooghe Delft

(Foto: )

De Hooghe Delft

DELFT - Op de hoek van de Ireneboulevard en het Van Leeuwenhoekpark komt op steenworp afstand van het centrum van Delft het bijzondere gebouw ‘De Hooghe Delft’. Met een ontmoetingsplek op de begane grond, twee lagen kantoren en acht lagen met appartementen, wordt De Hooghe Delft het hoogste gebouw van Nieuw Delft met een fenomenaal uitzicht en fijne buitenruimtes.

De Hooghe Delft heeft direct toegang tot het nieuw te realiseren stadspark, maar ook de historische binnenstad en het station zijn op loopafstand. De Hooghe Delft is multifunctioneel en duurzaam. Op de begane grond en eerste verdieping komt een filmhuis met horeca. Het terras komt zoals gezegd in het groene en levendige Van Leeuwenhoekpark. Op de tweede en derde verdieping komen duurzame kantoren. Op verdieping vier tot en met elf worden 24 luxe appartementen gerealiseerd. In het gebouw is er parkeergelegenheid en zijn er deelauto’s beschikbaar. Het gebouw is zo ontworpen dat de noodzakelijke functies - trappen, liften, bergingen - zich in de kern van het gebouw bevinden. De grote raampartijen zorgen voor een fraai uitzicht over de binnenstad van Delft en het park.

Registreren
De verkoop van de appartementen start vermoedelijk nog dit najaar. U kunt zich nu alvast registreren op de website van het project om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en de daadwerkelijke start van de verkoop. De verkoop wordt verzorgd door Van Daal Makelaardij.

Zie voor meer informatie en het inschrijfformulier www.dehooghedelft.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten