<p>Medewerker Budd bij de voorgevel van Zwaard BV.</p>

Medewerker Budd bij de voorgevel van Zwaard BV.

Zwaard is er voor elke ondernemer in de bouw

DELFT- Voor de bouw en industrie is Zwaard, onderdeel van Polvo, het bedrijf om bij aan te kloppen. Met een divers aanbod aan bouwmateriaal en gereedschappen die ondernemers in de sector nodig hebben, kun je voor alles bij ze terecht.

Vanwege het enorme aanbod van materialen, is het een veel bezochte groothandel voor ondernemers. “Schilders, installateurs, lassers, stukadoors, de vraag is eigenlijk welke ondernemers hier niet aankloppen voor materiaal.”, aldus Stephan Vrijland, vestigingsleider van Zwaard bv. Zo kun je als schilder bijvoorbeeld terecht voor je verf, maar ook voor werkkleding en advies bij het gebruik en onderhoud van bepaald materiaal.

Aanbod
Het aanbod is groot. Van hang- en sluitwerk voor deurbeveiliging, sloten, kluizen tot aan complete afdichtprofielen. Zwaard heeft eigenlijk alles wat met ijzer en staal te maken heeft. Voor de bouw kun je bijvoorbeeld denken aan producten in de categorieën sanitair, aandrijftechniek, Installatietechniek, elektra, beveiliging, draadmaterialen en veel meer. Je kunt als ondernemer eenvoudig een app downloaden voor het bestellen van materiaal.

Specialisaties en advies
Bij het diverse aanbod van producten, heeft Zwaard binnen Polvo samenwerkingen met meerdere partners die zich specialiseren op specifieke gebieden. Denk bijvoorbeeld aan ventilatietechniek, kledingmanagementsystemen, interieurbouw of projectbegeleiding. Bij alle zaken die met Zwaard worden gedaan is er advies beschikbaar. Over het gebruik van producten tot keuringen die onder meer PKVW (Politie keurmerk veilig wonen) toe kennen. Daarnaast kunnen A-merk machines ook gerepareerd worden. Meer informatie over het aanbod en alle andere opties vind je op Zwaard.nl.

Meer berichten