<p>Eigenaresse Francis Notten </p>

Eigenaresse Francis Notten

Knotten ‘breit’ uit met een nieuwe pop-up winkel in Delft

DELFT - Gelukkig zijn er ook succesverhalen in coronatijd. Wolwinkel Knotten in Delft is zo’n voorbeeld. Eigenaresse Francis Notten vertelt.

“Knotten is een vertrouwd adres voor een hoop creatievelingen en onze klanten wisten jaar in jaar uit de weg naar onze winkel goed te vinden. Begin 2020 schrokken ook wij net als iedereen van de eerste coronagevallen in Nederland, we wisten niet wat ons te wachten stond. Nu waren we al een tijd bezig met onze online shop knottenwol.nl, maar ik wist direct dat we ondanks alle onzekerheid volledig op online moesten gaan focussen. We hebben onze fysieke winkel aan de Voldersgracht nog een tijdje open gehouden, maar al gauw hadden we alle ruimte nodig voor de voorraden van onze webwinkel. Een overgroot deel van Nederland zat opeens thuis en haken en breien bleek de perfecte afleiding voor jong en oud. Onze shop explodeerde letterlijk. Voor ik het wist had ik een manager nodig, moest ik meer mensen aannemen en op zoek naar nog meer opslagruimte. Er zijn wel eens avonden dat ik gewoon niet kan slapen van de hoeveelheid dingen die er op een dag gebeuren.”

Knotten pop-up
“Online shoppen is niet meer weg te denken, maar nu alles weer langzaam naar het normale leven lijkt terug te keren vinden we het belangrijk dat onze klanten ook weer fysiek naar de winkel kunnen komen en ook persoonlijk advies kunnen vragen. Daarom hebben we besloten op zoek te gaan naar een geschikte winkel in de buurt. We hebben nu een prachtige plek gevonden een paar deuren naast onze oude winkel. Weliswaar iets kleiner dan de vorige, maar heel overzichtelijk met hetzelfde assortiment. Op de Voldersgracht 19 openen we op maandag 21 juni de deuren van onze Knotten pop-up winkel. Alle vertrouwde bolletjes en nieuwe collecties kan je hier komen bewonderen. En als er te veel mensen binnen zijn, dan krijg je van ons een consumptiebon om aan de overkant bij Tazz op het terras een kopje koffie te drinken tijdens het wachten. Wij zijn super blij dat we jullie allemaal weer kunnen ontvangen. Want het online succes is natuurlijk heel mooi, maar het blijft toch fijn om mensen persoonlijk te kunnen helpen. Een glimlach is veel waard in deze tijd.”        

Openingstijden
De winkel is van maandag tot en met woensdag geopend van 13.00 uur tot 17.30 uur en van donderdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.30 uur.

Knotten
Voldersgracht 19
Webshop: www.knottenwol.nl

Meer berichten