Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Björnd Makelaardij

Algemeen

DELFT - In de wijk Westlandhof in Delft vindt u deze heerlijke 5 kamer eengezinswoning met serre en zonnige achtertuin op het zuidwesten. Het huis aan de Antonia Veerstraat 10 is ideaal voor een gezin en heeft een gunstige ligging ten opzichte van scholen, centrum en snelwegen.

Aad en Wineke betrokken in 2005 de woning samen met de zoons van Aad, Damy en Jon. In 2010 kwam daar Judy bij en in 2012 was het gezin compleet met Kymo. De oudste twee zijn inmiddels uitgevlogen. Ook de rest van het gezin zal binnenkort de woning verlaten waar zij samen mooie jaren hebben beleefd. “Wij vertrekken eind van de zomer naar een nieuwbouwwoning aan de andere kant van de stad”, vertelt Aad. “Nu de kinderen ouder worden, Wineke veel thuis werkt en mijn pensioen langzaam nadert, hebben wij behoefte aan een extra werkkamer en nét wat ruimere ‘puberkamers’.”

Serre
Aad en Wineke waren zestien jaar geleden bij binnenkomst in de woning direct verkocht. “Dat kwam met name door de serre”, aldus Wineke. “Het was zomer, we zagen hoe ruim en licht de woonkamer is en hoefden eigenlijk de rest van het huis niet eens meer te zien!” Om de warmte buiten te houden op de zonnige dagen is de bovenkant van de serre voorzien van zonneschermen. “Maar in de winter laat je deze juist open en kun je een heerlijk dutje in de zon doen, op de bank.” Ook de tuin was een trigger voor het koppel. “De tuin ligt op het zuidwesten en is daardoor heel zonnig. Zelfs begin voorjaar kun je heerlijk buiten zitten als de zon schijnt. Bovendien kun je in deze woning gemakkelijk de tuin bij de woonkamer betrekken, zodat één grote leefruimte ontstaat. Daar hebben wij in al die jaren optimaal gebruik van gemaakt. We hebben hier veel gezellige dagen beleefd met groepen vrienden.”

Locatie
De ligging van de woning wordt door Aad en Wineke als ideaal omschreven. “Je zit zo in het centrum van Delft of in Den Hoorn, maar ook fiets je zo het groen van Midden-Delfland in en bereik je gemakkelijk de A13 en A4. Scholen zijn volop aanwezig in de omgeving, zowel basisscholen als middelbare scholen. Je hebt alles binnen handbereik en toch staat de woning in een rustige en ruim opgezette buurt met voldoende parkeerplaatsen voor de deur.” Voor de kinderen is in deze wijk genoeg te doen. “Het is een kinderrijke buurt met leuke speelplekken. De woning is rustig gelegen aan een straat waar alleen bestemmingsverkeer rijdt.”

Indeling
De 5 kamerwoning is voorzien van 4 slaapkamers en heeft een woonoppervlak van 109 vierkante meter. Via de entree met toilet en trapopgang kom je in de tuingerichte woonkamer. De woonkamer is voorzien van de serre en biedt toegang naar de achtertuin. De open keuken bevindt zich aan de voorkant van het huis. Op de eerste verdieping is een ruime overloop met 2 slaapkamers die zich aan de achterzijde bevinden. De badkamer is voorzien van een ligbad, afzonderlijke douche, wastafelmeubel, toilet en wasmachineaansluiting. Op de tweede verdieping bevindt zich de voorzolder met opstelplaats voor de CV-ketel en mechanische ventilatie. Daarnaast zijn op deze verdieping nog eens 2 slaapkamers te vinden.

Antonia Veerstraat 10, Delft
Vraagprijs: 375.000 euro k.k.

Björnd Makelaardij
Oude Delft 103
2611 BD Delft
(015) 213 51 39
www.bjornd.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding