<p>Eigenaar Corn&eacute; bij de auto&#39;s die hij liet bestickeren.</p>

Eigenaar Corné bij de auto's die hij liet bestickeren.

(Foto: )

Decorette Rotterdam voelt zich thuis bij Rodi

REGIO- Voor een goede interieurspecialist en designer ben je bij Decorette Rotterdam aan het juiste adres. Gordijnen, vloeren, zonwering of behang, niks op het gebied van decoratie of inrichting gaan ze uit de weg.

Corné, (monteur en eigenaar van Decorette Rotterdam) wil de klant vooral ontzorgen. “Bij Decorette willen we ervoor zorgen dat de klant alleen de wensen wat betreft stijlen hoeft aan te geven, waarna wij het proces uit handen nemen.” Op het gebied van stijlen valt er veel te kiezen, wat ook allemaal al te voren op de website of fysiek in de winkel te zien is. Hiernaast geeft Decorette ook woonadviezen aan diegene die wel een stijl voor ogen hebben, maar nog niet helemaal weten hoe ze het willen inrichten. “Een klant kan bij ons wat stijlen uitzoeken en daarvanuit denken wij mee om producten te vinden die het beste erbij passen.”

Aanbod
Decorette Rotterdam doet ook veel aan onderhoud van het interieur. “Hoofdzakelijk zijn wij bezig met montage en zonwering, maar voor vloeren en reparaties kun je ook bij ons terecht.” Verder kun je op de site (decorette.nl) heel veel informatie vinden over de verschillende kleuren, stijlen, diensten en producten die ze verkopen.

Rodi Media ZH
Corné liet bij Rodi de bus bestickeren en is erg tevreden. “De busbestickering ziet er gewoon weer netjes uit. De makkelijke communicatie en het snelle resultaat is erg fijn.” De reclame op de bussen van Decorette Rotterdam zorgen volgens Corné voor extra zichtbaarheid. “Die busreclame is bij ons een sterke manier van reclame. Mensen zien ons vaak rijden in de straat en dan lopen ze snel even in de winkel binnen om te vragen of ik langskom.”

Meer berichten