Bij Auto Ruiter  de zeer complete Toyota Verso-S 1.3 VVT-i Dynamic, en tal van andere interessante occasions van Honda en van andere merken.
Bij Auto Ruiter de zeer complete Toyota Verso-S 1.3 VVT-i Dynamic, en tal van andere interessante occasions van Honda en van andere merken. (Foto: )

Een heel complete Toyota Verso bij Auto Ruiter

Auto Ruiter, de officiële Honda-dealer voor de regio Zuid-Holland heeft een ruim assortiment gebruikte auto’s op voorraad, waaronder de zeer complete Toyota Verso-S 1.3 VVT-i Dynamic, en tal van andere interessante occasions van Honda en van andere merken. 

Het is dubbel feest bij Auto Ruiter. Zo ontving het bedrijf op de rand van Wateringen en Wateringse Veld onlangs het certificaat voor het 50-jarig BOVAG-lidmaatschap. Dat betekent al een halve eeuw betrouwbaarheid en kwaliteit! Auto Ruiter was in 1973 één van de eerste dealers van Honda in Nederland en ook anno 2021 kun je bij het team van Wim van der Meer en Berry de Jong rekenen op kwaliteit, klantgerichtheid en goede service. “Daar scoren we hoog op”.  En dat blijkt niet alleen uit de reacties van klanten op de website, maar ook uit dat àndere feestelijke feit: “Onze service-adviseur John de Jong is in Nederland eerste geworden bij de Honda World Skills contest for Service Advisors’”, vertelt Wim. “Later dit jaar doet hij mee aan de Europese verkiezing.”

Je kunt bij Auto Ruiter dus verzekerd zijn van goed advies, een professionele ontvangst en behandeling en uiteraard van de wetenschap dat je hier een goede nieuwe of gebruikte auto koopt. “Standaard hebben we rond de dertig, veertig occasions staan”, aldus Wim. “Een deel daarvan is inruil, een deel is inkoop.” Uiteraard zitten daar veel Honda’s bij, maar zeker niet exclusief. Neem de wit metallic Toyota Verso-S 1.3 VVT-i Dynamic uit september 2013. Een automaat, dus schakelen hoeft niet meer. Dat is voor mensen vaak even wennen, maar eenmaal gewend wil je niet anders meer. De auto is bovendien heel compleet uitgerust met onder andere ingebouwde airco, navigatie en cruisecontrol. Met de achteruitrijcamera wordt parkeren een fluitje van een cent. Lichtmetalen velgen geven de auto een sportief uiterlijk en last but not least heeft de auto een schitterend panoramadak. Zeven jaar oud en 77.567 kilometer op de teller. Dat betekent nog vele jaren rijplezier! BOVAG garantie en een APK zijn uiteraard inbegrepen. Kom snel langs op  het Oosteinde 21 in Wateringen voor een proefrit! www.auto-ruiter.nl

Meer berichten