Foto:

De digitale gids over langer thuis wonen

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Het liefst blijven we zo lang mogelijk thuis wonen. Een eigen plek waar u zich comfortabel voelt en waar u het naar uw zin heeft. Op oudere leeftijd blijkt dit nog wel eens lastig. Waar vindt u de juiste hulpmiddelen en tips om het thuis comfortabel te houden? Goed nieuws: dit alles vindt u binnen handbereik in de digitale gids Langer Thuis in Huis. We vertellen u graag alles over dit interessante platform.

Consumenten advies

Nadat u er eenmaal over heeft gehoord, vraagt u zich vast af: ‘waarom heb ik hier niet eerder over gelezen?’ De digitale gids Langer Thuis in Huis maakt het leven weer een stukje makkelijker. De gids staat vol met handige tips, inspiratie en advies. Zo plaatsen ze veel keuzehulp gidsen waarin u bijvoorbeeld relaxfauteuil advies krijgt. Geen keuzestress of miskopen meer, u vindt binnen no-time de beste relaxfauteuils, wandelstokken, brommobielen en nog veel meer. Langer Thuis in Huis geeft u tips voor de beste producten die thuis wonen nog comfortabeler maken.

Tips en tricks

Er zijn van die dingen waarvan u denkt, als ik dit me hele leven al had geweten, dan was het veel makkelijker geweest. Dit soort trucjes en tips vindt u bij Langer Thuis in Huis. Neem nu eens het schoonmaken van de oven. Een vervelend klusje, toch? Een oven schoonmaken was nog nooit zo makkelijk met de juiste tips. Zo zijn er veel verschillende manieren om met baksoda de oven binnen de kortste keren weer schoon te krijgen. En wist u dat sommige bakplaten en roosters ook gewoon in de vaatwasser kunnen? Meer van deze handige tips vindt u in de digitale gids.

Zo lang mogelijk thuis wonen

Het liefst woont u natuurlijk zo lang mogelijk in uw eigen huis. Het is dan wel fijn om het thuis comfortabel en veilig te houden. Langer Thuis in Huis helpt u om zo onafhankelijk mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Dat doen ze met informatieve artikelen, die trouwens ook al erg leuk zijn om te lezen!

Meer berichten
 
CustomHtml_1