<p>Beter slapen met Auping</p>

Beter slapen met Auping

(Foto: )

Auping Store Delft vernieuwd

DELFT - In de geheel vernieuwde Auping Store Delft staat alles in het teken van rust, aandacht en liefde. En dat voel je, zodra je de ruime winkel binnen stapt. De inrichting is vormgegeven met de bezoeker steeds in gedachten. In de winkel kun je je laten adviseren en inspireren. Stapsgewijs vind je zo – samen met verkoopadviseurs Ingrid en Joyce - je ideale Auping bed, boxspring of matras.

Rust en aandacht
In de ontmoetingszone is het hart van de winkel. Verkoopadviseurs Ingrid en Joyce vormen het kloppend hart van Auping Store Delft. “We voelen elkaar helemaal aan, en hebben het gezellig samen. Dat voelt de klant ook.”
Ingrid: “Joyce en ik nemen alle tijd voor de klant. We inventariseren wat de klant zoekt, of er lichamelijke klachten zijn waarmee we rekening moeten houden. Vervolgens laten we de klant zien en ervaren welke producten er zijn. Wil je eerst even zelf een rondje door de winkel lopen? Dat is natuurlijk ook prima!”
Ingrid en Joyce zijn trots op ‘hun’ Auping Store. Ingrid: “Auping is vooruitstrevend, ook in de uitstraling van de winkel. Die was al heel mooi en ruim, maar die wordt nu nog lichter en warmer. Auping is daarin haar tijd vooruit.”
Ook over het assortiment zijn beiden enthousiast. “Auping heeft een goed verhaal, en een heel heldere opbouw van het assortiment, als het gaat om prijs en kwaliteit. Daarnaast richt Auping zich de laatste jaren steeds sterker op duurzaamheid, met het eerste circulaire matras Auping Evolve als meest in het oog springend product. We merken dat mensen daarmee bezig zijn, en dat ze dit interessant vinden.”

Auping Store Delft
Leeuwenstein 30A
015-3030003

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1